Annonse
HjemNyheterNy kompakt SUV fra Hyundai

Ny kompakt SUV fra Hyundai

Den heter Bayon, og har lovende nok designretningen som er døpt «sanselig sportslig».

Man kan mene mye om designet til Hyundai, men tradisjonelt er det iallfall ikke. Nye Kona Electric er et eksempel på retningen Hyundai nå tar, og den kommende Ioniq 5 er et annet.

Den foreløpig ferskeste eksempelet har vi i likhet med Ioniq 5 kun fått en smakebit på, nemlig en helt ny SUV i B-segmentet kalt Bayon.

Denne fører designsatsingen døpt «sanselig sportslig» videre, noe som bør bety et sportslig utseende kombinert med rene linjer.

Saken fortsetter under Annonsen

Hva resultatet blir vet vi ikke, men vi har en anelse.

For Hyundai har sluppet tre ganske så mørklagte bilder av den nye modellen, to som viser fronten og et som viser bilen bakfra. Tidligere har de også vist fram et bilde av baklykten.

Av disse kan vi slå fast at det er markerte trekk som gjelder, hvor lyktene foran er svært så smale og bak har de gått for en slags pilform hvor lysene kobles sammen av en tynn rød strek.

Foran kan vi også se markerte luftinntak, og dette er hva Hyundai så langt har hintet om Bayon:

Dette er altså en ny SUV i det populære B-segmentet, og hva ellers Bayon vil by på får vi vite i nær framtid. For Hyundai har ganske hastverk nå, ettersom bilen ifølge merket skal bli tilgjengelig første halvdel av 2021. Så vi kan forvente oss flere nyheter rundt Bayon de kommende ukene, for alt vi vet nå er det vi har sett ut av bildene.

Den nye modellen er myntet for det europeiske markedet, og da er nok ikke en liten SUV med sportslige linjer det verste Hyundai kan komme med.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse