Annonse
Hjem Nyheter Lamborghini med nye farger for Urus

Lamborghini med nye farger for Urus

En grønn og oransje Lamborghini Urus blir nå fulgt av nye farger, og den svarte som vi har bilder av er iallfall en ganske så stilig bil.

Det er bare tre måneder siden Lamborghini introduserte en fargepakke kalt Pearl Capsule, bestående av en limegrønn og en oransjedrapert super-SUV.

Dette er åpenbare versjoner for de som virkelig vil vise seg fram, og et ord som elegant er vel ikke det aller første som dukker opp i hjernebarken når man ser de to fargene (lenke helt nederst).

Men det italienske merket har flere planer rundt kapsel-pakken, og viser nå fram en ny en kalt Urus Graphite Capsule. Og nå snakker vi butikk.

Her har Lambo funnet fram til nye fargekombinasjoner som kundene kan velge, mer eksakt fire standardpakker og totalt 16 nye farger som det er mulig å velge mellom.

Saken fortsetter under Annonsen

De fire fargene er en svart kalt Nero Noctis, en hvit kalt Bianco Monocerus og to grå kalt henholdsvis kalt Grigio Nimbus og Grigio Keres.

Disse kombineres med aksentfarger på splitteren foran, dørinnsatsene og bakspoileren, noe som gir Urus-modellene noen svært så særegne linjer. Disse aksentfargene kommer enten i de to oransje Arancio Leonis og Arancio Dryope, en gul kalt Giallo Taurus eller den grønne Verde Scandal-fargen.

I tillegg får Urus Graphite Capsul noen spesielle 23-tommers felger med aksentfarge, samt at det er kromfinish rundt eksosstussen bak.

Resultatet for Nero Noctis, den svarte vi har bilder av, er spektakulært.

Designfargen på utsiden finner også veien inn i Urus, og interiøret framhever ytterligere den mer personifiserte Urus Graphite Capsule. Her er det mørk aluminium på dashbordet og dørpanelene, samt nye karbonfiberinnlegg i matt finish.

Også de utvendige aksentfargene finner veien inn i bilen, og det er kontrastfarger i midtkonsollen og setebolstringen, i sømmene samt den broderte Lamborghini-logoen på nakkestøttene.

Og de som velger en Urus Graphite Capsule kan glede seg over at de ventilerte Alcantara-setene spesielt laget for Pearl Capsule-pakken også finner veien inn i den nye pakken.

‒ Den nye Graphite Capsule viser Lamborghini Urus uendelige allsidighet som den originale super-SUV’en, sier Lamborghini kommersiell sjef Giovanni Perosino.

‒ Fargen og stylingen er like tilpasningsdyktig og allsidig som tilstedeværelsen i alle miljøer med høy ytelse og livsstil. Designet til Lamborghini Urus, med DNA fra vår supersportsbilarv, gir tilnærmet ubegrensede muligheter for å tilpasse farge og trim. Urus Graphite Capsule er den nyeste pakken som gir vårt voksende klientell muligheten til å stemple deres individualitet og livsstil på en Lamborghini.

Det er store ord, men så er det også en stor SUV ‒ på alle områder.

Her er bilder av den svarte versjonen, og etter den kan du jo sjekke ut den grønne og oransje i en av lenkene under bildegalleriet.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,818FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker