Annonse
Hjem Nyheter Her er nye 911 Cabriolet

Her er nye 911 Cabriolet

Seks uker etter at Porsche viste fram den nye 911 er tiden kommet til den toppløse varianten. Se video.

Det er en tradisjon at 911 også kommer som kabriolet, og denne strekker seg helt tilbake til 1981. Den gang dro Porsche duken av en takløs 911 under et motorshow i Frankfurt i september, og verden ble umiddelbart forelsket.

Så i 1982 rullet den første åpne 911 ut av produksjonslinjene, og har siden den gang vært et fast innslag hver gang tyskerne har oppdatert den ikoniske bilen.

Det har de altså nylig gjort for 7. gangen, og vi trengte ikke å vente veldig lenge før Porsche også viste fram en toppløs variant av 8. generasjonen 911. De klarte rett og slett ikke å vente lenger. Slik ser den ut:

Saken fortsetter under Annonsen

Og for å slå det fast med en eneste gang. 911 Cabriolet kommer med de samme tingene som coupéversjonen, så de har enkelt og greit kun kvittet seg med taket og gjort bilen litt stivere.

Vi ser også at det nye designet til 911 også fungerer ypperlig for kabrioletmodellen, og at det umiskjennelig faktisk er en 911 i toppløs form vi ser.

Porsche har utviklet en helautomatisk takløsning for 911 Cabriolet, og toppen som kommer med et integrert glassbakvindu har fått et nytt hydraulisk system som åpner taket på rekordraske 12 sekunder.

Taket kan også åpnes og lukkes i hastigheter opp til 50 km/t, og de har også utviklet en elektrisk vinddeflektor som skal skjerme nakken for vind.

911 Cabriolet kommer i utgangspunktet som Carrera S med bakhjulstrekk og Carrera 4S med firehjulstrekk. Begge disse er utstyrt med en 3,0-liters 6-sylindret boxer-motor på 450 hestekrefter.

4S Cabriolet klarer 0 til 100 km/t på 3,8 sekunder, og med Sport Plus-pakken faller dette til 3,6 sekunder. S-varianten er kun ett tiendedel tregere, og begge bikker 300 km/t i toppfart. Da bør det i så fall rive godt i håret!

Ellers har som kjent den nye 911 mye ny teknologi, og alt dette kommer selvsagt også de to kabrioletutgavene med. Les mer om den nye 911 i en av lenkene under.

Her kan du studere 911 Cabriolet i en video, og det følger flere bilder under den:

Her er flere bilder:

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

1,216FansLik
42FølgereFølg
74FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker