Annonse
Hjem Nyheter Hei hundeeiere, sjekk dette!

Hei hundeeiere, sjekk dette!

Skoda tenker ekstremt praktisk, og nå har de kommet opp med noe svært så spesielt for våre firbeinte venner også.

Skoda burde helt klart vært folkebilen på regntunge Vestlandet. Da det tsjekkiske merket lanserte en helt ny modell kalt Superb i 2001 hadde den nemlig en bortgjemt hemmelighet som er særdeles praktisk.

Ingeniørene hadde nemlig laget et hulrom i døren, og inn der hadde de puttet en paraply. Ja, det enkle er vanligvis det mest geniale.

Siden har Skoda fulgt det praktiske sporet, og dratt inn en rekke priser for sine smarte løsninger som gjør livet enklere.

Nå har det kulminert med to nye priser signert Auto Trader, og den ene er en ny spesialpris for våre firbeinte venner. Vi kunne selvsagt ha snakket om katter, men disse har som kjent ni liv og trenger ikke så mye beskyttelse i en bil.

Saken fortsetter under Annonsen

Så vi snakker altså om våre hundevenner.

Hunder er ofte som et nært familiemedlem, og de trenger også skikkelig beskyttelse når det er med på bilturer. Det har åpenbart Auto Trader tenkt, og opprettet en kategori for nye smarte og praktiske løsninger som er kalt «Best Car for Dog Owners».

Og det skulle nesten bare mangle at det var Skoda som stakk av prisen i denne litt morsomme, men også viktige kategorien.

‒ Karoq scoret spesielt høyt for praktisk, standardfunksjoner og selvfølgelig et stort bagasjerom. Karoq er den klare vinneren av Auto Traders pris for beste bil for hundeeiere, og gir god valuta for pengene, sier redaktør Erin Baker.

Så hvorfor fortjener Skoda prisen?

Ikke bare har Karoq et stor bagasjerom, men Skoda har også tenkt på innlastingen så de har senket gulvet der bak mest mulig. Det gjør det enklere for spretne hunder til å hoppe inn.

Men de har langt mer på lager.

Skoda har kommet med en rekke utstyr spesielt for kjæledyr, slik som gitter som passer bak, egne matter som gjør hundene mer sikre i baksetene, og ikke minst egne setebelter. Jepp.

Skoda byr på hundebelter som gjør at også hundene kan feste seg til setebeltet, og er på den måten nesten like godt sikret som et tobeint familiemedlem.

Og regner det når du kommer fram og er klar til lufteturen, så vet du hvor paraplyen er.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,795FansLik
84FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker