En strålende grønn superbil

Gjengen hos Lamborghini er ikke fargeredd, og presenterer nå fem nye strålende farger for Huracán EVO.


Man skulle tro at en Lamborghini Huracán EVO var oppsiktsvekkende nok, med sitt flate, spisse design og voldsomme motorbrøl fra V10-motoren med 640 hk. Men for noen er som kjent nok aldri nok, og for Lamborghini betyr det at Huracán EVO skal ha strålende farger.

Det finnes noe som heter fluoriserende farger, og dette har også kommet Lamborghini for øye. Slike har nesten neonlys-egenskaper, og kommer i diverse kombinasjoner.

Lamborghini har kastet seg over fem i en ny pakke de kaller Huracán EVO Fluo Capsule, og dette er absolutt ikke noe for de som helst vil være så anonyme som mulig bak rattet i superbilen.

Disse fem matte fargene kombineres med matt-svarte elementer for taket, felgene, luftinntaket framme og sideskjørtene. Og vi innrømmer det mer enn gjerne ‒ resultatet blir faktisk av den kule sorten ‒ noe du skal selv skal få se av bildene litt lenger ned.

De fem fargene det er mulig å bestille gjennom Fluo-pakken er kalt Verde Shock (grønn), Arancio Livrea (oransje), Celeste Fedra (blå), Arancio Dac (oransje) og Giallo Clarus (gul), og Lambo kombinerer dette med et helsvart interiør.

På innsiden har de også utviklet nye sportsseter som kan fås i stedet for komfortsetene, og det er selvsagt mulig å få kledd mye av innsiden med Alcantara. Startknappen kommer dog i den utvendige fargen.

Og den er viktig å finne om man får lov til å sitte i førersetet til en Huracán EVO. Her snakker vi nemlig om en bil hvor hver hk kun trenger å forflytte 2,2 kilo, og den klarer 0-100 km/t på under 3 sekunder. Toppfarten er 325 km/t, og den stopper fra 100 km/t på lynraske 31,9 meter.

En Huracán EVO er altså en rasende okse, og vi håper bare at de bak rattet ikke treffer på en ekte okse ‒ spesielt om de kjører en Fluo-spekket versjon. For da ser nok oksen rødt, noe mang en tyrefekter har dårlige erfaringer fra.

Her har du noen strålende superbilene som garanter vekker oppmerksomhet:

Les også:

Bildeserie

Les mer om:

Nyheter Superbilene