Annonse
Hjem Nyheter En råtass av en BMW 4-serie Coupé

En råtass av en BMW 4-serie Coupé

AC Schnitzer har kastet seg over BMW 4-serie, og resultatet er ganske så rått. Se bilder.

Et av de merkene som har hatt det usedvanlig travelt det siste året er BMW, som både fornyer modeller og utvikler helt nye ‒ inkludert den spennende og helelektriske iX-modellen.

En av de største nyhetene i fjor var en helt ny BMW 4-serie Coupé, en bil som viderefører en 90 år lang tradisjon med sportslige coupé-modeller fra det tyske merket. Sammen med 3-serie bærer 4-serie Coupé arven videre fra de første serie-bilene til BMW som kom på begynnelsen av 1960-tallet, så dette er en særs viktig modell.

Et selskap som iallfall har feiret den nye 4-serie Coupé er AC Schnitzer, en tysk tuner som fokuserer på BMW og Mini.

Gjengen har nesten hatt like hastverk som BMW selv, og har allerede klar en tunet utgave av den nye bilen. Og det er en formidabel jobb de har lagt ned, for de har tatt for seg stort sett hele bilen.

Saken fortsetter under Annonsen

Under panseret har de allerede klar sett som øker kreftene til både BMW 430i og BMW M440i xDrive. De holder også på med å utvikle et sett til BMW M440d xDrive, så dette kommer også.

430i har som originalt 258 hk og 400 Nm, og dette har AC Schnitzer økt til 300 hk og 470 Nm. Opp 42 hk og 70 Nm der, altså.

M440i løfter i utgangspunktet lista betraktelig for 4-serie med sine 374 hk og 500 Nm, og dette har de tyske tunerne økt til formidable 420 hk og 600 Nm. Opp 46 hk og 100 Nm.

Og bare så det er sagt, dette er typegodkjent og garantien på 5 år gjelder også.

I tillegg byr AC Schnitzer også på nytt eksosanlegg og fjærer som senker bilen med 15 mm foran og hele 25 mm bak.

Alle tunere med respekt for seg selv har også nye felger, og AC Schnitzer tilbyr både 19- og 20-tommere til 4-serie. På de største felgene er dekkene 235/35 foran og 265/30 bak, mens de minste felgene er utstyrt med 225/40 foran og 255/35 bak.

En annen viktig del av tuningjobben er selvsagt nye utvendig og innvendige detaljer, og det er det mange av til 4-serien.

Utvendig har de blant annet satt på ny frontspoiler, frontsplitter, sideskjørt, takbakspoiler og en karbonbakspoiler som blir tilgjengelig til sommeren. Alt dette bør gi enda bedre aerodynamiske egenskaper, og ikke minst ser det jo ganske rått ut.

Av innvendig grep handler det meste om aluminium, hvor girhendler, pedalene, fothviler og nøkkelholder alle er byttet ut til fordel for aluminiumsdeler.

Resultatet av alt dette er en ganske så mer sportslig BMW 4-serie Coupé, og den kan du sjekke ut nærmere her:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

3,127FansLik
95FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker