Annonse
Hjem Nyheter En langt røffere Golf 8

En langt røffere Golf 8

Ikke alle er like glade i det nye designet til Volkswagen Golf, men hva med denne utgaven som er senket og hakket røffere?

Kongen er død, leve kongen! Volkswagen har nå pensjonert den 7. generasjonen av Golf som kom tilbake i 2012, og heretter handler alt om den generasjonen kjent som Golf 8.

Golfen er tross alt folkebilen, så Volkswagen har ikke holdt igjen på noen områder. Den nye modellen er dermed ny fra topp til tå, både utvendig og innvendig.

De første demobilene av Golf 8 har allerede kommet til Norge, og de aller fleste er imponert over all teknologi og digitale løsninger som er puttet inn i billen.

Rent designmessig er det mulig å kjenne den nye generasjonen igjen som en Golf, men det er spesielt den nye fronten som skaper debatt. For Volkswagen har gitt denne enda mer aerodynamiske linjer, og med den smale grillen og lyktene samt et panser som bøyer seg over kan den se litt… trist ut?

Saken fortsetter under Annonsen

Golf skal altså være en folkebil, så Volkswagen har ganske sikkert vært noe konservativ da de designet denne. Den kan altså virke ørlite kjedelig, noe kanskje en slik bil også skal være?

Men den trenger ikke å være det.

Iallfall ikke ifølge tyske ABT, som vanligvis kommer med trimsett til Volkswagen-gruppens mange modeller. Det skal de også gjøre til Golf 8, men ikke før i sommer.

Nå nøyer de seg med en utvendig oppgradering, og mange hadde kanskje foretrukket en Golf 8 som ser slik ut?

ABT har senket bilen med mellom 25 og 30 mm, noe som gjør at den smale fronten og linjene som strekker seg fra frontlyktene og til bakenden funker langt bedre. Den ser utvilsomt langt bedre ut.

Det hjelper selvsagt at ABT også har gitt den nye felger, og de har utviklet tre nye sett til den nye Golfen inkludert 20-tommere med dekk med den voksne profilen 235/30. ABT tilbyr også felger på 18- og 19 tommer til Golf 8.

Senkesettet er også tilgjengelige for biler med den adaptive chassis-kontrollen (DCC), så her er ingen glemt.

Selv om nye Golf allerede har ankommet, vil spredningen av koronaviruset også få konsekvenser for utrullingen av den nye folkebilen.

ABT vil på sin side fortsette å utvikle nye deler og sett til Golf 8, og til sommeren har de også klart trimsett som vil gi bilen enda mer krefter.

Men foreløpig er det senkesettet og nye felger som gjelder, og resultatet blir jo bra.

Sjekk selv:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,848FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker