Annonse
Hjem Elbiler En Cybertruck-killer?

En Cybertruck-killer?

Mange satte kaffen i halsen da Tesla lanserte sin pickup kalt Cybertruck, men de er ikke alene om å lage litt spesielle biler. Hils på Neuron EV.

Elbilmerket Tesla har gjort mye riktig, og har på en måte vært bilindustriens svar på Apple.

Ikke bare har bilene sett moderne ut, men de har også vært i forkant på teknologien, og selv om det kanskje har vært i overkant mye trøbbel med bilene har de om ikke annet vist vei for de andre.

Designet har også utmerket seg, spesielt det innvendige, men det de lanserte for noen dager siden tok alle på senga.

Tesla har nemlig laget en svært så firkantet og diger pickup drapert i «rakett-stål», som er en slags datter av en Lotus Esprit fra 1970-tallet og et av de særs spesielle kjøretøyene man så i framtidsfilmen Mad Max.

Saken fortsetter under Annonsen

Meningene om pickupen som er kalt Cybertruck er da også svært så delte, for det er tilnærmet umulig å ikke mene noe om den.

Men Tesla er ikke den eneste som kan tenke utenfor boksen, for Neuron EV har også vist fram et par kjøretøy utenom det vanlige.

Neuron EV kaller seg verdens første elektriske nyttekjøretøy-produsent, og skal med tiden lage nyttekjøretøy som dekker de fleste områdene ‒ fra små varebiler til store lastebiler.

I USA er en pickup en hverdagsbil, men i de fleste andre deler av verden er det et nyttekjøretøy som blant annet kan fungere som en liten lastebil.

Og en slik har også Neuron. De har faktisk også en lastebil. Begge i samme stil som Cybertruck og Semi ‒ pickupen og lastebilen til Tesla.

Pickupen til Neuron EV heter T/One (T henviser til truck/pickup) og trekkvognen Torq, og slik ser de ut:

Vi vet ikke nesten ingenting om elbilmerket eller bilene de skal lage, foruten at de er et privat selskap som har hovedkontor i Los Angeles og partnere i Asia, og virker til å ha sterke bånd til Kina hvor de for tiden er på plass under en stor bilmesse.

Hva T/One kan by på av spesifikasjoner vet vi rett og slett ikke, ei heller når den eventuelt skal komme eller hva den kommer til å koste.

Det vi vet er det hva vi kan se ut av bildene.

Så hva dette blir til må vi bare vente og se, men vi kan iallfall slå fast at det ikke bare er Tesla som planlegger en pickup litt utenom det vanlige.

Les også:

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,814FansLik
84FølgereFølg
83FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker