Annonse
Hjem Nyheter Den ultimate Mercedes GLS

Den ultimate Mercedes GLS

Hofele har like godt laget en versjon av den nye Mercedes GLS som de har kalt «Ultimate». Se bilder.

Om du skal ha den mest eksklusive SUV-modellen til Mercedes må du ganske så langt opp i alfabetet. Du må forbi GLA, GLB, GLC, EQC og GLE, og da kommer du til GLS ‒ flaggskipet av Mercedes’ SUV-modeller.

Dette er den eneste i familien som strekker seg over 5 meter, og den store og luksuriøse modellen kan fås både som 6-seter og 7-seter. Den kommer også med en rekke motoralternativer, fra 350d til den fortsatt ikke lanserte GLS 63 AMG-utgaven.

Og om vi ser bort fra den ultraluksuriøse Mercedes-Maybach GLS så er det en ny høvding i familien, nemlig en som heter Ultimate HGLS.

Denne står ikke Mercedes selv bak, men ombyggerne hos Hofele.

Saken fortsetter under Annonsen

Det tyske selskapet har ikke gjort så veldig mye på utsiden av den nye GLS, men har gitt den en to-tonet farge og nye 22-tommers Mythos-hjul i krom.

Slik ser en GLS 400d ut etter Hofele-behandlingen på utsiden, og som du kan se går det i sølv og sort her.

Men når du setter deg inn i en GLS Ultimate HGLS merker du forskjellen, for her har Hofele virkelig lagt ned en skikkelig innsats.

Det går selvsagt i de fineste stoffene som Napa og Alcantara, og her kan du sitte nesten som en ekte konge når du er på tur.

Hofele åpner selvsagt for å gi samtlige versjoner av den nye GLS den samme behandling, så skulle du ønske deg en enda litt mer luksuriøs og spesiell topp-SUV så kan du altså det.

Da blir den i så fall sees ut som dette, og dette hadde jo vært litt av en doning til å krysse Norge på tvers nå som de fleste må ta ferien her hjemme.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,768FansLik
83FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker