Annonse
Hjem Motorsport Da Bakkerud vant med ødelagt bil

Da Bakkerud vant med ødelagt bil

Det skjer foreløpig svært lite på motorsportfronten, så hva med et tilbakeblikk på et aldri så lite ikonisk norsk øyeblikk? Se video.

I fjor lå det meste til rette for at Andreas Bakkerud skulle følge i hjulsporene på Petter Solberg, og gå helt til topps i rallycross-VM.

Men gullet glapp med minst mulig margin, og da mener vi faktisk det helt bokstavelig.

Svenske Timmy Hansen ble verdensmester med 211 poeng, mens Bakkerud tok sølvet med 211 poeng. Ja, de to endte helt likt, men svensken ble kronet mester med flere seire. Bittert.

Likevel gjorde Bakkerud en så god prestasjon under 2019-sesongen at han ble kåret til årets motorsport-utøver i Norge, og det bør jo være en god trøst.

Saken fortsetter under Annonsen

I år er mesterskapet foreløpig utsatt til i slutten av august, så tiden får vise om Bakkerud faktisk får sin revansje mot svensken.

Men akkurat nå er altså motorsporten satt i karantene, og de mange stjernene bruker nå tiden til å konkurrere på den digitale plattformen. Sikkert gøy det og, men det kan aldri bli like dramatisk som i virkeligheten.

Som for eksempel det ble under den tyske runden på Estering i 2016.

Bakkerud hadde da det innvendige startsporet, og tok også starten.

Men så ødela han opphenget på bilen, men han skulle absolutt ikke gi seg uten en skikkelig sverdslag.

Selv med et bakhjul som slang i alle retninger kjempet nordmannen som en viking på tokt, og sørget for et av de mer ikoniske øyeblikkene Norge har hatt i motorsporten.

Sjekk hvordan det hele utspilte seg i videoen helt på toppen som FIA World Rallycross Championship har publisert på sin YouTube-kanal, og ja, vi gleder oss til at hverdagen igjen blir normal…

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,715FansLik
80FølgereFølg
83FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker