Beckham med litt av en bryllupsgave

En helt ny, elektrisk og toppløs Jaguar XK140 1954-modell bør funke greit når eldstesønnen gifter seg.


Den tidligere engelske landslagskapteinen David Beckham har for lengst lagt fotballskoene på hylla, men er fortsatt involvert i spillet via Inter Miami i den amerikanske MLS-serien. Han er både president og medeier av fotballklubben.

Men Beckham har flere jern i ilden, og er blant annet på plass i bilbransjen. Han er nemlig medeier av selskapet Lunaz, et bilselskap litt utenom det vanlige.

Dette selskapet ble nemlig stiftet av David Lorenz for at datteren Luna skal kunne kjøre klassiske biler når hun vokser opp. Ideen er altså å bygge om gamle ikoner, og da spesielt britiske, slik at de blir rene elbiler som dermed unngår eventuelle bensin- og dieselforbud.

I juni i fjor annonserte merket at de hadde fått litt av en tungvekter om bord på eiersiden, nemlig David Beckham gift med tidligere Spice Girls-medlem Victoria Beckham, den gang kjent som Posh Spice.

Da Beckham gikk inn hadde snøballen for lengst startet å rulle, og Lunaz har stadig måtte utvide i takt med at bestillingene renner inn. Per i dag jobber det rundt 120 personer i selskapet, og Lunaz holder nå hus rett ved siden av den berømte Silverstone-banen i England.

Potensielle kunder må altså belage seg på ventetid om de bestiller en ny bil, men det er en fordel med å være eier. Du kan hoppe litt fram i køen uten at noen reagerer nevneverdig, og det passet nok fint for Beckham.

For eldstesønnen Brooklyn giftet seg nemlig i helgen som var, og som en stolt far måtte selvsagt Beckham finne en passende bryllupsgave. Og han trengte ikke å lete altfor mye.

‒ Ved å skape denne vakre, elektrifiserte Jaguar XK140, er vi beæret over å bygge bro mellom David Beckhams profesjonelle liv, hvor han er en investor i Lunaz, og hans familieliv, sier David Lorenz, som også er administrerende direktør i Lunaz

‒ Denne bemerkelsesverdige bilen er den perfekte gaven til sønnen Brooklyn og svigerdatteren Nicola på bryllupsdagen. På alle måter symboliserer denne ekstraordinære elektriske klassiske bilen fra Lunaz en lys, positiv framtid.

Vi tipper Brooklyn var ganske så godt fornøyd med gaven, for som du kan se av bildene lengst nede er dette rett og slett et smykke av en klassiker.

Nå er ikke Jaguar det eneste merket Lunaz har kastet seg over, og de har tidligere vist elbiler fra både Rolls-Royce, Range Rover, Bentley og ikke minst det kanskje aller største britiske bilikonet, en elektrisk Aston Martin DB6.

Så Beckham bør ikke bruke altfor lang tid på nye gaver om de tre andre barna også har tenkt å gifte seg, for Lunaz-garasjen begynner å bli ganske så stor.

I denne finner vi altså 1954-modellen av Jaguar XK140, og her har du bilder av den vakre toppløse og helelektriske klassikeren.

Les også:

Bildeserie

Les mer om:

Elbiler Nyheter