Annonse
HjemElbilerAnsatte viste bilder av ny Maserati-SUV

Ansatte viste bilder av ny Maserati-SUV

Nye modeller voktes normalt som en statshemmelighet. Men i Italia postet like godt ansatte i Maserati bilder av en tidligere ukjent ny bil på sosiale medier.

Nå venter det ikke en skjennepreken uten like for de som postet de første bildene av en ny SUV kalt Grecale, fotografert rett utenfor den historiske fabrikken Viale Ciro Menotti i Modena.

Det var nemlig noe Maserati oppfordret til, og dermed kunne kult nok de ansatte være de aller første til å vise fram den nye modellen til sine venner og følgere på sosiale plattformer.

Den nye SUV-modellen følger i hjulsporene på Levante, Maseratis første SUV som måler hele fem meter.

Saken fortsetter under Annonsen

Det er ventet at Grecale er langt mer kompakt, og skal lovende nok bygges på samme linje som den lekre Alfa Romeo Stelvio som er 4,69 meter lang.

Så den nye modellen havner mest sannsynlig i et segment med biler som Mercedes GLC, BMW X3 og Porsche Macan, og selv om dette er en litt mer luksuriøs bil blir den en viktig modell for det italienske merket.

Navnet til den kommende SUV-modellen lover også godt, for på italiensk betyr Grecale en gresk vind som kommer fra turistøya Zakynthos.

Den kommende SUV-modellen er ikke det eneste Maserati planlegger, for i fjor viste de også fram en ny sportsbil kalt MC20. Denne tar det snart 107 år gamle merket inn i framtiden, og bilen tar steget inn i den digitale alderen med ting som berøringsskjerm og nettilkoblinger.

Bilen blir også et slags testprosjekt for elbiler, for den er faktisk bygd som en elbil uten å helt være det. Under panseret er det nemlig en V6, men minus selve drivverket har Maserati sett for seg en elbil da MC20 ble designet.

Maserati har fått beskjed av den tidligere Fiat-Chrysler-gruppen, nå Stellantis, om at de skal være en spydspiss i satsingen på elbiler.

Dette skal resultere i flere elbiler i årene som kommer, inkludert Grecale som også skal komme som en helelektrisk versjon neste år.

Ja, den som de ansatte fikk æren til å avsløre på sine sosiale kanaler.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse