Annonse
Hjem Nyheter Tidenes kuleste følgebil

Tidenes kuleste følgebil

Hei Dubai, Bologna har en Lamborghini Huracán som følgebil på flyplassen!

I forrige uke skrev om politiet i Dubai som hadde fått med seg lanseringen av Tesla Cybertruck, og de ville ha en slik i tjeneste.

Den vil i så fall være i selskap med en rekke uniformerte superbiler som er i aktiv tjeneste i ørkenbyen, deriblant Lykan Hypersport, Pagani Huayra, Ferrari LaFerrari, Aston Martin One-77, Bentley Continental GT, Bentley Bentayga, Rolls-Royce Wraith og Hummer 3 ‒ for å nevne noen.

Nå vet vi ikke hvilke biler flyplassen i Dubai bruker som følgebiler for flyene, men det spørs om de ikke må oppgradere denne bilparken nå.

For den italienske universitetsbyen Bologna har nå fått seg en som hever lista ‒ skyhøyt.

Saken fortsetter under Annonsen

Og det er kanskje ikke så rart.

For byen er ikke bare hjem for Europas eldste universitet, men også området hvor Lamborghini ble grunnlagt i 1963 og hører hjemme den dag i dag.

Dette har ført til at flyplassen som heter Aeroporto Guglielmo Marconi fem ganger tidligere har hatt følgebiler med okselogoen på panseret, og nå er det klart for nok en modell.

Og denne gang tar Lamborghini samarbeidet helt ut.

De kjører nemlig på med en Huracán RWD, og vi får bare håpe at flyene faktisk klarer å holde følge med superbilen.

Hjertet i en Huracán RWD er nemlig en 5.2-liters V10 som byr på 580 hestekrefter, og sprinter opp til 100 km/t på 3,4 sekunder.

Så piloter, dere er advart!

Det er ikke første gang Lamborghini donerer bort en Huracán RWD, og faktisk har verdens overhode (for noen) fått seg en slik bil også.

Hvem snakker vi om?

Jo, paven.

Pave Frans fikk i 2017 den ultimate pavebilen, og Lamborghini var ikke snauere enn at de hadde lakkert den i pavefargene også.

Men paven fikk nok aldri prøvd fartsmonsteret, for den ble gitt i gave for å auksjoneres bort. Inntektene gikk til tre av pavens veldedighetsformål, blant annet et som hjelper kvinner som er tvunget til å selge sex.

Nå er det altså flyplassen i Bologna som kan skryte av en Huracán, og denne har de ikke tenkt å auksjonere bort.

Det blir nok kamp om å kjøre følgebilen, og kanskje kan de snike seg til en tur på rullebanen når det ikke er noen fly i sikte også?

Her er følgebilen som nok fører til et par krisemøter på flyplassen i Dubai:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,795FansLik
84FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker