Annonse
Hjem Nyheter Store premierer i Los Angeles

Store premierer i Los Angeles

Los Angeles Auto Show er i gang, og det er som vanlig mye å se på. Sjekk ut vår store bildeserie.

Det finnes et utall av bilutstillinger, men det er bare en håndfull som er viktige nok til at store bilprodusenter prioriterer disse.

En av disse er Los Angeles Auto Show, første gang arrangert tilbake i 1907 og som setter et slags punktum for de store bilshowene i 2019.

Rundt 1.000 modeller vises fram under årets show, som har ekstra fokus på elbiler.

Dette har ført til at hele 38 prosent av de mange modellene som har premiere under LA Auto Show, enten er rene elbiler eller ladbare hybrider.

Saken fortsetter under Annonsen

Av de 38 prosentene med ladekabel finner vi biler fra Audi, Bollinger Motors, Ford, Hyundai, Karma Automotive, Mini, Porsche, Volkswagen.  

Lyst til å vite hvilke biler som debuterer?

Ok, selvsagt skal vi fikse det. Her er noen av de viktigste.

Alfa Romeo: Publikum kan sjekke ut 2020-versjonene av Alfa Romeo Giulia (bildet) og Alfa Romeo Stelvio.

Audi: Tyskerne har en hyperaktuell elbil på plass, den nye Audi e-tron Sportback (verdenspremiere), og de viser også flere nye RS-versjoner, inkludert en Audi RS 6 Avant. De viser også fram den splitter nye RS Q8 (bildet) i LA.

BMW: BMW slår til med en M2 CS som kan by på 444 hk, som dermed blir storesøster til M2 Competition.

Bollinger Motors: Elbilmerket viser Bollinger B1 og B2 (bildet) for første gang på motorshow.

Ford: Ford sammen med Toyota, Volkswagen og Audi har kanskje de viktigste nyhetene for oss nordmenn, nemlig den helelektriske Mustang Mach-E.

Hyundai: Hyundai viser fem nye som inkluderer både konsepter og produksjonsmodeller, blant annet en oppgradert Ioniq og Vision T Concept (bildet).

Infiniti: Infiniti Edition 30-serie med bilshowdebut, og denne inkluderer 2020-modeller av Q50, Q60, QX50, QX60 og QX80.

Kia: Kia viser den nye SUV-modellen Seltos som også kommer som X-Line som er avbildet her, og byr også på en oppgradert Niro Hybrid i LA.

Karma: Elbilmerket viser et veldig spennende konsept i SC2, en lynrask elbil med 1.100 hk som skal vise det framtidige designet til Karma.

Lexus: Lexus byr på en skikkelig godbit, nemlig en kabrioletutgave av flaggskipet LC 500.

Mazda: Også Mazda byr på en lekkerbisken, nemlig den splitter nye CX-30.

Mercedes: Stjernemerket kommer med en morsom vri, nemlig konseptet Vision Mercedes Simple (bildet) som smelter fortiden og framtiden. De har også med andre modeller, som for eksempel den nye Mercedes-AMG GLS 63.

Mini: Dunker til med tidenes sterkeste modell, nemlig John Cooper Works GP (bildet) med 306 hk. Elbilen Mini Cooper SE debuterer på samme tid på nordamerikanske bilshow.

Subaru: Subaru slår til med begrensede spesialversjoner av WRX og WRX STI.

Toyota: En av de viktigste for oss, nemlig en ladbar Toyota RAV4 (bildet). De viser også fram en firehjulsdrevet Camry.

Volkswagen: Vi har selvsagt ikke glemt Volkswagen som også viser en hyperaktuell norsk bil, nemlig den første stasjonsvognen i elbilserien kalt ID. Konseptet som skal føre til en produksjonsmodell heter ID. Space Vizzion.

Det skjer altså veldig mye når bilutstillingene nå runder av 2019 med LA Auto Show, og andre modeller som vises fram der er den viktige Land Rover Defender samt noen amerikanske modeller som ikke finner veien til Europa.

Vi har satt sammen en stor bildeserie fra LA Auto Show, så ta en kikk innom disse også.

Les også:

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

3,125FansLik
95FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker