Annonse
Hjem Nyheter Spesialmodell av X7 inspirert av norsk klima

Spesialmodell av X7 inspirert av norsk klima

Det hviler en kald, arktisk skygge over den nye spesialmodellen til BMW.

BMW elsker å lage spesialmodeller, og nå slår de til med en begrenset spesialutgave av X7. Det er ikke noen åpenbare grunner for dette, foruten at den eksklusive SUV-modellen ser svært så kul ut. Faktisk er tyskerne så fornøyd med resultatet at de også kommer med spesialutgaver av X5 og X6 i nær framtid.

Nå er faktisk ikke X7 en SUV, for BMW kaller flaggskipet sitt like godt for en SAV ‒ Sports Activity Vehicle. Vel, kjært barn har som kjent mange navn.

Den luksuriøse SUV-modellen tar ifølge BMW kjøreopplevelsen til et helt nytt nivå, og nå skal også den optiske illustrasjonen heves et hakk.

BMW klinker med en ny spesialversjon kalt Dark Shadow som kun skal lages i rundt 500 eksemplarer, og modellen byr på det meste av ting du må hake av som ekstrautstyr når det bestiller en standard X7. Det betyr alskens hjelpemidler og utstyr inkludert i prisen, og ikke minst en ny drakt både utvendig og innvendig.

Saken fortsetter under Annonsen

Den mørke skyggen sørger en helt ny farge for, og er eksklusiv for denne X7-utgaven. Muligens har BMW blitt så glade i det arktiske lyset etter å ha testet en drøss med elektrifiserte biler langt oppe i nord, at de like godt prøver å kopiere dette med Dark Shadow. Den spesielle lakken er nemlig «Frozen Arctic Grey metallic», en type kald, arktisk gråfarge.

Resultatet er dette:

I tillegg til gråfargen kommer denne med BMW Individual High Gloss Shadow Line, og produsenten klinker like godt til med en utvidet utgave av denne. Så det er ikke bare rammene rundt sidevinduene som har fått lakkerte elementer, men også ting som B- og C-stolpene, sidespeilbasen, nyregrillen, luftinntakene og til og med dekslene rundt eksosstussene kommer i glinsende svart krom.

Skyggen har også beveget seg inn i kupéen, som også er kledd i enda mer eksklusivt skinn. Der har de kombinert svart med en blåfarge, og kombinert dette med aluminiumsdetaljer og litt pianofinish.

Til slutt har skodd bilen med noen 22-tommers felger som har en farge passende nok kalt Jet Black, og resultatet er altså en litt skummel X7 som garantert skaper oppsikt.

X7 Dark Shadow kan bestilles med alle motoralternativer som X7-modellen byr på, og totalt skal BMW lage «rundt» 500 eksemplarer som skal leveres over hele verden.

I tillegg vil de også komme med spesialmodeller av X5 og X6, og de vil også by på høykvalitetsfinish i fargene Urban Green og Grigio Telesto metallic. Altså en grønnfarge og en type gråfarge som blant annet vi har sett på BMW M3 og Porsche 911 tidligere.

Men de oppe i nord bør selvsagt gå for den arktiske utgaven, og de blir neppe misfornøyde. For sjekk ut disse bildene av BMW X7 Dark Shadow:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,964FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker