Annonse
Hjem Elbiler Skal levere ut flere tusen Mustang Mach-E før sommeren

Skal levere ut flere tusen Mustang Mach-E før sommeren

Ford Norge kan endelig juble for at kundeleveringene av Mustang Mach-E er i gang, og melder offensivt at flere tusen skal få levert sin elbil innen sommerferien.

I slutten av april ankom det første skipet lastet med Ford Mustang Mach-E Drammen, og Fords forhandlere kastet seg raskt rundt.

For allerede nå er de aller første bilene levert til kundene, og den aller første gikk til en kunde i Oslo.

– Dette har jeg gledet meg til! slo Einar fast.

‒ Mustang Mach-E er på mange måter en drømmebil for meg. Det første jeg likte var det tøffe og sporty utseende. Lang rekkevidde, firehjulstrekk er også viktig. Når Ford i tillegg setter den legendariske Mustang-logoen på en bil, betyr det også kvalitet og gode kjøreegenskaper, sier den svært fornøyde eieren av en splitter ny Mustang Mach-E.

Saken fortsetter under Annonsen

Mange kjenner seg nok igjen på måten Einar endte opp med nettopp denne bilen. For han kastet seg rundt på samme dag som det ble åpnet for bestillinger, og haket av for en First Edition Long Range i «carbonized grey special metallic».

– Jeg må medgi at det var et impulskjøp, men kjenner nå at jeg, selv om jeg nærmer meg 60, føler på en slags barnslig glede over ny bil, sier Oslo-mannen.

En fornøyd kvartett på Alnabru. Fra venstre informasjonsdirektør i Ford Motor Norge, Anne Sønsteby, adm. direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg, Einar som ble Norges første Mustang Mach E-eier og adm. direktør i Røhne Selmer, Kjetil Hagestande.

Einar er bare en av flere tusen som har bestilt en Ford Mustang Mach-E, og Ford Norge har en god nyhet til mange av de andre som nå venter på sin nye elbil.

– Dette er en stor dag for oss i Ford Norge, sier Per Gunnar Berg. Han var selvsagt på plass da den første kundebilen ble overlevert, og lover nå god fart i leveringstempoet.

‒ Mustang Mach-E representerer på mange måter det nye Ford, hvor elektriske biler som både ser bra ut, har lang rekkevidde og er utstyrt med det siste av teknologi skal være oppnåelige for folk flest. Dette vil tusenvis av norske kunder få merke de neste ukene og månedene, sier den administrerende direktøren i Ford Motor Norge.

Med nok en sommer der korona-restriksjoner vil gjøre at mange vil utforske Norge, er det spesielt viktig å få ut så mange biler som mulig før sommerferien.

Bilene som ankom Drammen skal ut til forhandlere, hvor de skal klargjøres og deretter utleveres fortløpende.

– Covid-19 situasjonen har dessverre gjort at dette har tatt lengre tid enn vi hadde ønsket. I løpet av mai og juni vil imidlertid et stort antall biler komme til Norge, og norske kunder vil få de utlevert i god tid før årets sommerferie, sier Berg.

Mustang Mach-E ble vist for første gang i 2019, og kommer både som bakhjulstrekk og firehjulstrekk og som både Standard Range og Long Range.

Mach-E starter på 412.000 kroner for bakhjulstrekk og en oppgitt rekkevidde på 440 kilometer, mens den med firehjulstrekk og en rekkevidde på 540 kilometer har en startpris på 544.000 kroner. Den lengstgående er Long Range med bakhjultrekk som har en oppgitt rekkevidde på 610 kilometer.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

3,124FansLik
95FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker