Annonse
Hjem Elbiler Prisene på Mazdas elbil MX-30 er klare

Prisene på Mazdas elbil MX-30 er klare

Fram til i dag har det kun vært mulig å reservere utgaven MX-30 First Edition, men nå slipper Mazda fullstendig modellprogram med norske priser.

Mazda har kjørt en offensiv prisstrategi rundt den kommende helelektriske SUV-modellen, og den godt utstyrte First Edition har fått en startpris på 259.900 kroner.

Denne vil det være mulig å reservere ut juni, men nå trenger ikke lenger potensielle kunder kun å gå for den første utgaven.

For Mazda Norge har nå sluppet info rundt modellversjonene og prisene til MX-30.

Og de kjører på med samme strategi som med modellene Mazda 3 og CX-30, og tilbyr MX-30 i kun to utstyrsnivåer ‒ Sky og Cosmo.

Saken fortsetter under Annonsen

Sky er innstegsmodellen med litt mindre utstyr, men også i denne har Mazda puttet inn ganske så greit med teknologi og nye løsninger.

Den kommer blant annet med head-up-display, oppvarmet ratt, et infotainment med en 8,8-tommers senterskjerm, diverse førerassistenter inkludert adaptiv cruise-kontroll, ryggekamera og skiltgjenkjenner.

Cosmo har selvsagt alt dette, men her er det litt mer utstyr som for eksempel elektrisk justerbare førersete med minne, adaptive frontlys, trøtthetsvarsler, 360 graders ryggekamera og køassistent.

Mazda har klart å presse prisen for Sky-versjonen akkurat under 250.000 kroner, mens Cosmo har en utgangspris på 284.900 kroner.

‒ Vi er meget fornøyde med prispunktene vi har oppnådd for Mazda MX-30 i Norge, sier Petter Chr. Grüner Brinch, PR & produktsjef i Mazda Motor Norge.

‒ Dette er en elbil som dekker de daglige behovene for veldig mange. Den leverer i tillegg flott design, kvalitetsfølelse og gode kjøreegenskaper. Det er rett og slett veldig mye bil for pengene, slår han fast.

Her er en video av Mazda MX-30:

Til tross for at bilen fortsatt ikke er typegodkjent byr Mazda på litt mer info rundt den kommende elbilen.

Rekkevidden er oppgitt til 200 kilometer ved kombinert kjøring via batteriet på 35,5 kWh, og brukes den kun til bykjøring så skal det være mulig å kjøre denne 262 kilometer før ladekabelen må fram.

Den har 143 hestekrefter, klarer 0.100 km/t på 9,7 sekunder og har en toppfart på 140 km/t.

SUV-modellen er 4,39 meter lang, 2.03 meter bred og 1,55 meter høy, mens bagasjerommet er på 366 liter. Legges baksetene ned rommer det 802 liter.

Mazda Norge opplyser at leveringene av MX-30 skal starte i september, så eventuelle kunder trenger ikke å vente altfor lenge på denne.

Her er flere bilder av Mazda MX-30:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,814FansLik
84FølgereFølg
83FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker