Annonse
HjemElbilerPolestar 2 med store prisnedganger

Polestar 2 med store prisnedganger

Det blir stadig mer konkurranse om elbilkundene, og Polestar tar nå prismessige grep for å gjøre Polestar 2 med forhjulsdrift enda mer attraktiv.

Bare i 2021 har et 20-talls forskjellige elbiler solgt i firesifret antall her i Norge, og for hver måned får kundene enda flere helelektriske biler å velge mellom.

Det er godt nytt for kundene, for det er som kjent noe som heter tilbud og etterspørsel som også betyr en del for prisene.

En som nå tar konsekvensen av dette er Polestar, som nå justerer prisene på de to versjonene kalt Single Motor. Og de kutter ikke bare litt.

Den aller rimeligste kalt Standard Range får et priskutt på hele 40.000 kroner, mens Long Range blir 20.000 kroner billigere.

Saken fortsetter under Annonsen

Det betyr en inngangspris på 349.000 kroner.

‒ Vi har alltid hatt et mål om å kunne tilby et premium produkt til en tilgjengelig pris, og jobber kontinuerlig med det, forklarer Alexander Hørthe, Norgessjef i Polestar.

‒ Vi er derfor veldig glade for å annonsere at vi nå justerer ned prisen på Polestar 2 Single Motor betraktelig. Med dette blir Polestar 2 tilgjengelig for et enda bredere publikum, og vil sånn sett bidra til å akselerere skiftet til mer bærekraftig mobilitet.

Merket som er eid av Volvo Cars og Geely Holding ble etablert i 2017, og den første bilen kalt Polestar 1 var en sportslig hybrid med over 600 hestekrefter og en elektrisk rekkevidde oppgitt til hele 124 kilometer.

Men Polestar er et elbilmerke, og tre år etter etableringen kunne de vise den første helelektriske bilen ‒ Polestar 2.

Denne hanket raskt inn flere priser, og her hjemme ble den også kåret til årets bil av Dagbladet og Din side. Og det var noe svært spesielt med den norske satsingen.

For da Polestar åpnet salget i sju land, inkludert hjemlandet Sverige, var det Norge som fikk den aller rimeligste startprisen. Her ble prisen satt til 469.000 kroner, mens svenskene for eksempel måtte ut med 659.000 kronor.

Dette var i 2019, og nå er det altså tre versjoner av Polestar 2 på det norske markedet. To med forhjulsdrift og en med firehjulsdrift, og de to kalt Single Motor befinner seg nå langt under den opprinnelige prisen som ble satt ‒ spesielt etter den nye prisjusteringen.

Modell:Ny pris: Tidligere pris:
Polestar 2 Single Motor Standard Range 349.000 kr389.000 kr
Polestar 2 Single Motor Long Range 389.000 kr409.000 kr

Polestar Norge opplyser at det så langt er over 5.500 Polestar 2 på norske veier, og det kom i underkant av 300 nye slike til i forrige måned.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,126FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse