Annonse
Hjem Nyheter Nye bilder av BMW’s lille kruttønne

Nye bilder av BMW’s lille kruttønne

Det er duket for en ny dronning i M2-familien, og nå byr BMW på flere bilder av CS-utgaven.

For de spilleglade høres kanskje en M2 CS ut som en krigserklæring, men her står ikke CS for «Counter Strike».

Derimot betyr de to bokstavene bak M2 at denne hører hjemme i den eksklusive sportsklubben, mer eksakt «Club Sport».

Så det er kanskje en aldri så liten krigserklæring likevel, rettet mot de som prøver å yppe seg mot denne i kryssene eller rundt en bane.

I likhet med CS-spillene har også BMW kommet med flere CS-utgaver, BMW M3 CS og BMW M4 CS. Denne duoen blir altså til en trio med M2 CS, dronningen av 2-serien til BMW.  

Saken fortsetter under Annonsen

Til nå er det M2 Competition som har regjert i den kompakte serien, men M2 CS hever listen med formidable 450 hestekrefter ‒ opp 40 hk sammenlignet med Competition-utgaven.

M2 CS byr også på et adaptivt M-understell, digre M Sport-bremser som også er mulig å få med keramiske bremser og aktiv differensial på bakakselen, et panser av karbonforsterket plast, et tak i karbon og nye lettvekts 19-tommers felger.

Dette har de fulgt opp med en rekke designoppdateringer på utsiden, og blant annet er både frontspoileren, speilhusene, diffusoren bak og spoileren på bagasjelokket produsert i karbon.

Resultatet er sparte kilo, men også et større marktrykk og bedre aerodynamikk.

Alt dette sørger for at M2 CS sprinter opp til 100 km/t på 4,0 sekunder med automatkassen, og 4,2 med manuell giring.

M-avdelingen har også gått løs på innsiden, som i CS er preget av karbon, alcantara og skinn. Vekt har igjen vært fokus, og midtkonsollen er for eksempel laget i karbon som er dobbelt så lett sammenlignet med standardutgaven.

M2 CS er slett ikke kun laget for å rase rundt på en bane med, og det er faktisk et bagasjerom på 390 liter i denne. Det er overraskende bra.

Den nye dronningen i M2-familien kommer også til Norge, men ettersom det kun skal lages et begrenset antall kan det fort bli kamp om den lille råtassen.

Og så til det aller viktigste, de nye bildene BMW byr på av M2 CS.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,815FansLik
85FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker