Annonse
HjemNyheterNy Subaru Outback

Ny Subaru Outback

Og den kommer også i en ekstra røff versjon.

Outback er en veteran blant Subaru-modellene, og kom allerede i 1994. Siden den gang er den oppgradert i 2000, 2005, 2009 og 2015, som er den nåværende generasjonen som selges.

Men snart kommer sjette generasjonen, og nå er den bygd på Subaru Global Platform og har blitt en veldig ny bil under skallet.

2020-modellen ble lansert under den pågående bilutstillingen i New York, og er dermed vist fram med amerikanske spesifikasjoner som muligens ikke stemmer helt med de europeiske modellene.

Men vi kan uansett slå fast at det er mange nyheter i den oppgraderte Outbacken.

Saken fortsetter under Annonsen

Ifølge produsenten er modellen det den «sikreste og mest kapable Outback noensinne», noe som strengt tatt bare skulle mangle.

Slik ser 2020-modellen ut:

Under panseret på den amerikanske modellen finner vi en turbomatet 2.4-liters boxermotor som yter 260 hestekrefter, og på innsiden har Subaru gitt den en 11,6-tommers berøringsskjerm.

Den nye plattformen til Subaru introdusert i 2017 gir Outback mer sikkerhetsutstyr, og blant annet kommer den med EyeSight-teknologi og inkluderer ting som adaptiv cruisekontroll med filsentrering, responsive hovedlys, automatisk nødbrems ved rygging og en assistent-monitor via head-up-displayet.

Plattformen gir også en stivere struktur, og nye Outback er dermed blitt enda mer robust om uhellet først er ute.

Utvendig ser ikke den nye generasjonen så veldig ny ut, men på innsiden har de gjort diverse forbedringer ‒ og den får blant annet oppvarmet ratt som standard ‒ forhåpentligvis også i Norge.

Holder det ikke med standard-versjonen byr også den japanske produsenten på en Onyx Edition XT. Dette er en litt røffere variant, men svarte utvendige elementer og 18-tommers felger. På innsiden kommer Onyx i en todelt gråfarge.

At denne er til for å brukes skikkelig, viser setene. Disse er nemlig kledd i vannavstøtende materialer, og versjonen kommer også med en frontmonitor slik at du har kontrollen på hva som er foran bilen.

Slik ser Onyx-modellen ut:

Den nye generasjonen ble altså lansert i New York, men den bruker forhåpentlig ikke altfor lang tid før den finner veien over «dammen».

‒ Vi ser fram til å lansere den i Norge, men når og med hvilke motoralternativer kan vi ikke si noe om i denne omgang, sier informasjonsdirektør Stian Thrane hos den norske importøren.

Her er flere bilder av den nye modellen som allerede har rukket å bli 25 år:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse