Annonse
HjemElbilerNy oppdatering for Polestar 2

Ny oppdatering for Polestar 2

Svenskene utvider blant annet mulighetene for forvarmingen av batteriet, noe som også bør gi Polestar 2 en enda mer effektiv hurtiglading.

Totalt nærmer antall Polestar 2 seg nå 6.000 eksemplarer her i Norge, og bilen er den 11. mest populær her hjemme så langt i år med 2.879 registrerte eksemplarer fra januar og ut september.

Og den gode nyheten for de mange norske eierne er at bilen faktisk blir bedre med tiden.

Det sørger trådløse oppdateringer som på fagspråket er kalt OTA for, og disse kan oppdatere både bilens programvare og legge til rette for enda flere og bedre funksjoner via appen.

Polestars nye OTA gjør begge deler.

Saken fortsetter under Annonsen

Det svenske merket introduserte OTA-oppdateringer i desember i fjor, og har så langt i år kommet med to oppdateringer som skal gjøre Polestar 2 litt bedre.

Nå er det altså klart for årets tredje, som Polestar allerede har begynt å rulle ut til bilene.

‒ Den digitale naturen i Polestar 2 gjør det mulig for oss å kontinuerlig utvikle nye funksjoner og forbedre eksisterende, sier Thomas Ingenlath, CEO i Polestar.

‒ Disse sendes deretter direkte til våre kunder på en enkel måte. Siden vår første oppdatering i slutten av 2020, har vi lansert flere programvare-oppdateringer, og gjort endringer som har forbedret rekkevidde, effektivitet, tilkobling og kjøreopplevelse. Den siste oppdateringen inkluderer flere oppdateringer som står på ønskelisten til våre kunder.

Mer spesifikt inkluderer den nye programvaren kalt P1.7 oppdateringer både for appen og forvarmingen av batteriet.

Appen i form av Range Assistant som bistår føreren med å forbedre effektivitet og rekkevidde. Denne inneholder en funksjon kalt Eco Climate, og er en modus som lar føreren redusere belastningen fra klimaanlegget på batteriet. I teorien skal denne oppdateringen gi litt mer rekkevidde.

Men også Polestar 2 trenger å lades, og da er forvarming av batteriet en smart ting.

P1.7 forbedrer også forvarmingen av batteriet, en funksjon introdusert tidlig 2021. Batteriet blir automatisk forvarmet etter forhåndsbestemte tider, for å sikre gunstig batteri-temperatur i henhold til avreise-tidspunkt. Dette blir nå mulig å konfigurere i Polestar-appen.

Den nye OTA-oppdateringen inkluderer også en forvarmer-funksjon for batteriet som er koblet opp mot Google Maps. Om man legger inn en stopp på en hurtigladestasjon under kjøringen, vil batteriet gjøre seg klar for ladestoppen slik at batteri-temperaturen er optimal og dermed åpner for raskest mulig lading.

I mai åpnet en annen OTA-oppdatering for at Polestar 2-eierne kan bruke mobilen som en digital nøkkel, så førerne trenger ikke lenger å ta med seg den fysiske nøkkelen når de skal ut og kjøre.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse