Annonse
Hjem Nyheter Ny GLA et par uker unna premiere

Ny GLA et par uker unna premiere

Mercedes oppdaterer den minste SUV-modellen, og nye GLA blir den første som kun får en digital verdenspremiere.

Mercedes har kommet med nye biler i både A-klasse og CLA, og nå er det også klart for GLA ‒ ifølge produsenten den åttende innsteg-modellen de tilbyr.

Den er også den mest kompakte SUV-modellen, noe som betyr at den blir en viktig bil for Mercedes.

Så langt har ikke tyskerne vist den uten kamo-mønster, men de som tråler nettet og sosiale medier har muligens sett noen spionbilder av den nye versjonen. Slike bilder har også avslørt at det kommer en AMG-versjon av nye GLA, så det er mye å glede seg til.

Mercedes viser den nå uten kamuflasje, men denne gang er den skyggelagt så det holder.

Saken fortsetter under Annonsen

For de prøver nemlig å holde den så hemmelig som mulig til 11. desember, for da får den premiere på en helt ny måte.

Tyskerne dropper det sedvanlige showet med innbydde gjester, og kjører debuten til nye GLA rett ut i den virtuelle verden med en digital premiere. Dette er første gang Mercedes gjør dette.

Takket være utvidet virkelighet, som også den nye GLA kan by på, vil blant annet Daimler- og Mercedes-sjef Ola Källenius spille en rolle i den digitale premieren, og det beste er at alle som vil kan være med på den.

Her trenger man verken å reise til en eksklusiv plass eller være en VIP, for det er bare å navigere seg til https://media.mercedes-benz.com/gla onsdag 11. desember klokken 14 så kan du delta på moroa.

Så hva får vi se?

Den nye GLA er faktisk blitt kortere enn den forrige, mer eksakt 1,5 centimeter, men den har vokst i både høyden og den innvendige plassen. Den er mer enn 10 centimeter høyere enn forgjengeren, noe som gir mer takhøyde foran og i tillegg er det mer benplass bak.

Den blir selvsagt mer digital slik som alle de andre oppgraderte modellene til Mercedes har blitt, og kommer også med sikkerhetsassistenter som Active Brake Assist, hjørnefunksjoner, nødfil-funksjon, exit-varsler og fotgjengervarsler.

Den vil som nye A-klasse og CLA også har gjort nærme seg de langt dyrere søstrene med stormskritt, og nye GLA vil nok by på mer for pengene enn noen ganger tidligere.

Mercedes oppdaterer nå sine SUV-modeller for fullt, og har de siste månedene vist fram både ny GLB, GLC og GLS.

Og snart er det altså klart for en ny GLA også.

Les også:

Forrige artikkelKlart for verdens raskeste SUV
Neste artikkelKult, bare kult

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,850FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker