Annonse
Hjem Nyheter Ni biler du kan kjøpe av PL-stjernene

Ni biler du kan kjøpe av PL-stjernene

Den engelske fotballen ruller endelig igjen, og vi feirer gjensynet med Premier League med ni biler som du kan kjøpe som har vært i eie hos spillere i den engelske toppdivisjonen.

Korona-pandemien har som kjent gjort sitt til at det meste har stoppet opp, og det inkluderer også idrettsverden inkludert det meste av motorsport.

Nå virker det imidlertid til at vi har lagt den verste krisen bak oss, og det ser vi også i idrettsverden.

De fleste store har enten startet opp igjen eller er i ferd med å gjøre det, og formel 1 starter for eksempel opp igjen om knappe to uker.

Noen som allerede har startet er fotballen, hvor den første store ligaen som gjorde comeback var den tyske bundesligaen. Siden er også den spanske og italienske toppserien sparket i gang, og den norske eliteserien var også tilbake i aksjon i forrige uke.

Saken fortsetter under Annonsen

Det samme var den engelske Premier League, som innledet sesonginnspurten sist onsdag. Fansen går en hektisk periode i møte, med kamper nesten hver eneste dag framover.

Men inn imellom slagene er det også mulig å fylle ventetiden med litt annet PL-innhold, som for eksempel å sjekke ut biler som faktisk kan kjøpes av de mange stjernene som Premier League har klekket ut.

Mange av disse selger og kjøper biler over en lav sko, og flere er heller ikke annerledes enn oss «vanlige» og selger disse på bruktbilnettsteder.

Slik som en tidligere PL-mester har gjort med sin Mustang:

Det største nettstedet for dette i England er Auto Trader, og disse har funnet fram til ni biler som faktisk selges av fotballproffene.

Så her er de listet fra de dyreste til den, tja, minste dyre i bunnen.

Alex Song: Rolls-Royce Wraith, 119.950 pund

Nå er nok ikke Alex Song av de største som har spilt i England, men han har faktisk en CV de fleste kan misunne. Han har nemlig spilt både i Arsenal og Barcelona, så ikke undervurder godeste Song.

Nå har han blitt 32 år, og har av alle ting havnet i Sveits. Dit flyttet han i 2018, og det passer seg kanskje ikke å kjøre en Rolls-Royce Wraith der? Uansett, dette er en 2-dørs med 6.6-liters motoren og ble bygget i 2014, og har bare 30.770 kilometer på klokka.

Det ble ikke spart på noe, og bilen kommer med sort skinninnredning, kromdetaljer og til og med massasjeseter.

Sjekk annonsen her.

Mark Hateley: Ferrari 512, 174.900 pund

På jakt etter en vakker Ferrari? Hva med Ferrari 512 TR, registrert første gang i 1993? Denne tilhører den tidligere engelske fotballspilleren og manageren Mark Hateley. Han er kanskje best kjent for tiden i Milan, og var også manager for Hull en kort periode på 1990-tallet.

Den ikoniske bilen har et klassisk Ferrari-design, inkludert skinninteriør, vakre tepper og flotte seter. 4.9-liters motoren har manuell gir og går på bensin.

Sjekk annonsen her.

Wayne Rooney: Land Rover Range Rover Sport, 50.000 pund

Denne karen trenger ingen introduksjon, og som vi vet er den tidligere Manchester United-stjernen er ihuga bilmann også.

Han holder åpenbart på å slanke garasjen, for på Auto Trader ligger det en 3.0-lliters Range Rover Sport ‒ mest sannsynlig mye rattet av kona Coleen. Så ja, det er automatisk gir. Sport-utgaven har da også rullet 120.000 kilometer, og kommer med rødt og svart interiør, og utstyrt med en TV-løsning som holder småtassene bak i ro.

Sjekk annonsen her.

Michael Keane: Land Rover Range Rover, 49.990 pund

Englands og Evertons midtstopper, Michael Keane, har også passet godt på sin Land Rover Range Rover, og 3.0-liters -dieselen har kun 53.108 km på telleren. Det originale interiøret inkluderer digital-tv, fullt underholdningssystem bak og til og med massasjeseter.

Se annonsen her.

Christian Fuchs: Land Rover Defender 90, 49.990 pund

En annen forsvarsgigant er Christian Fuchs, faktisk en så stor murblokk at han bidro til en av de mest sensasjonelle seirene i Premier League.

Fuchs feiret Leicesters utrolige tittel tilbake i 2016 med å kjøpe en Range Rover. Eller, det er ikke riktig. Manager Claudio Ranieri sørget nemlig for at klubben kjøpte en Defender til hver av forsvarsspilleren. Ja, en liten luring denne Ranieri.

Defenderen til Fuchs har kun kjørt 800 kilometer siden seieren, og bør være i perfekt stand. Den manuelle 2.2-literen er litt som en diger forsvarsspiller, altså litt daff dra starten, og bruker rundt 16 sekunder på sprinten.

Se annonsen her.

Vincent Kompany: Ford Mustang, 49.499 pund

Nok en som hører hjemme i forsvaret, granittblokken Vincent Kompany som i likhet med Fuchs har seriemestermedaljen hengende hjemme. Manchester City-spillere er åpenbart litt mer glad i fart og spesielle biler, for han selger en Ford Mustang Shelby GT-California ‒ som kun er laget i 215 eksemplarer.

Kompany har eid denne fra den var ny, og klokket 5.828 kilometer bak rattet. Motoren er en 4.6-liters utgave med manuelle gir, og den har også Ford Racing Power Upgrade-pakken, og ja, nevnte vi at den er oransje.

Se annonsen her.

George Boateng: Porsche Cayenne, 39.900 pund

Boateng var en liten fotball-nomade, og spilte blant annet på klubber som Coventry, Villa, Middlesbrough og Hull, og rakk inn imellom all flyttingen også å kjøpe seg et skikkelig kjøretøy som kunne frakte han og litt bagasje rundt på ball-øya.

Bilen er enn Porsche Cayenne, og denne er spesiell. Bilen er nemlig laget spesielt for spilleren tilbake i 2008, så en slik Cayenne har ingen andre. SUV-modellen en 4.8-liters motor og 125.500 kilometer på telleren.

Se annonsen her.

En hemmelig Southampton-stopper: Porsche Macan, 37.995 pund

Den er tidligere eid av en mystisk Southampton-forsvarer, og kanskje en av de raske? For Porsche Maycan gjør sprinten på godkjente 5,2 sekunder, og toppfarten lyder på 255 km/t. Topp utstyrt GTS-sportsseter i front, børstet aluminium og svart interiør og BOSE-høyttalere som sørger for et godt lydtrykk for å få opp tenningsnivået.

Se annonsen her.

Jimmy Floyd Hasselbaink: Porsche 911, 37.500 pund

Ah, gode, gamle Hasselbaink, spilleren herjet med forsvarerne både ikledd den hvite Leeds-drakten og den blå til Chelsea.

Har gikk for et annet ikon tilbake i 2003, nemlig Porsche 911. Denne selges ikke av Jimmy selv, men bilen har byttet fire eiere siden spilleren solgte den. Den siste eieren har restaurert bilen, og karosseriet er meldt plettfritt og interiøret byr på Alcantara er et slags blått skinn.

Se annonsen her.

Lyst å sjekke ut flere biler som er eid eller har vært eid av kjendisene, så kan du gjøre dette ved å besøke Auto Traders spesielle kjendis-seksjon. Kos deg!

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,768FansLik
83FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker