Annonse
HjemElbilerNå kan du se direkte TV i Polestar 2

Nå kan du se direkte TV i Polestar 2

Polestar har lansert en video-app som åpner for å strømme video på infotainmentskjermen i Polestar 2.

Store «nettbrett-skjermer» i elbiler passer selvsagt ganske så godt til å vise levende bilder, og nå åpner også Polestar for å strømme video i sin elbilmodell Polestar 2.

Nå har ikke denne elbilen den aller største skjermen som finnes, men en senterskjerm på 11,5 tommer bør være mer enn godkjent for dagens generasjon som jo mer enn gjerne ser videoinnhold på en mobilskjerm.

‒ Vi har sluppet den nye Polestar videoappen i betaformat slik at våre kunder kan begynne å få glede av vår strømmetjeneste i bilen så fort som mulig, sier Thomas Ingenlath, administrerende direktør hos Polestar.

Saken fortsetter under Annonsen

‒ Vi vil motta tilbakemeldinger, gode og dårlige, som vil hjelpe oss å raffinere appen med utgangspunkt i mange tusen tilbakemeldinger. Vi vil fortsette å legge til kanaler i framtiden. Realistisk sett så kan appen integrere alle web-baserte strømmetjeneste, og dette gjør det mulig for appen å vokse.

Polestar 2 har et infotaimentsystem basert på Android Automotive, og den store fordelen med dette er at det åpner for å lage apper tilgjengelig for Android-telefoner og nettbrett også til det bilbaserte operativsystemet.

Dette har altså resultert i en video-app som er tilgjengelig for europeiske kunder av Polestar 2, og for oss nordmenn betyr det også norsk TV på innsiden av Polestar 2.

Blant annet er det nå mulig å strømme nyheter, serier, filmer og sport fra TV 2 Sumo direkte i Polestar 2, og andre tilbydere i Norge så langt er BBC Ideas, Al Jazeera og tagesschau.

‒ Lanseringen av TV 2 Sumo i Polestar 2 er bare begynnelsen, sier Alexander Hørthe, norgessjef for Polestar.

‒ Det er et prakteksempel på fordelene ved å ha Android Automotive OS i bilen. Kombinasjonen av Androids intuitive og effektive økosystem og Polestars unike plattform gjør det enkelt for apputviklere å skape og tilpasse innhold til våre kunder.

Dette har altså TV 2 gjort, og den som har funnet veien til Polestar 2 er en såkalt native app. Det betyr at den er spesialutviklet for Polestars plattform og brukergrensesnitt, og den norske TV-kanalen er faktisk en av de aller første som lanserer sin egen strømme-app tilpasset for Android Automotive.

‒ Den tekniske utviklingen i nye biler har kommet svært langt når det gjelder underholdningssystemer, og her er Polestar best i klassen, sier Christian Birkeland, digital-direktør i TV 2.

‒ TV 2 Sumo i Polestar 2 gir deg de samme mulighetene som du har via mobil og smart TVer. Her kan du se hva du vil, direkte eller laste ned for senere avspilling.

Norgessjef Hørthe sier at Polestars mål er å frigjøre brukerne mest mulig fra mobilen, som jo er en formidabel sikkerhetsrisiko om den brukes bak rattet.

‒ Men også for å gjøre opplevelsen i bilen enda mer sømløs. Mobilen er en utvidelse av hvem vi er, og vi ser ingen grunn til at ikke bilen også skal være det. Med Android Automotive OS er mulighetene mange, og vi gleder oss til å fortsette å introdusere nytt, spennende innhold, sier Hørthe.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse