Annonse
HjemElbilerMG demper varsel-lydene

MG demper varsel-lydene

Få måneder etter at MG ZS EV kom på de norske veiene kommer det også en stor programvare-oppdatering. Og til høsten venter ytterligere en som skal gi raskere lading i kaldt vær.

MG var blant de som var mest uheldige med timingen blant bilmerkene, for i februar var de klare for de norske veiene med elbilen MG ZS EV.

Bare uker etterpå slo korona-viruset knock-out på det meste, også bilsalget verden over.

Men MG har likevel fått en god start her i Norge, og de rapporterer om et salg på rundt 500 biler. I mai var bilen den sjette meste solgte elbilmodellen, så nordmenn har tatt imot det britiske merket med åpne armer.

Saken fortsetter under Annonsen

Med en stadig økende interesse kommer også tilbakemeldingene, for heller ikke ZS EV er en perfekt bil. Men de prøver iallfall å være det.

For MG har tatt disse svært så seriøst, og har allerede klar en programvare-oppdatering som fikser en del av det både bileierne og biljournalistene har reagert negativt på.

Det er spesielt en ting som mange har reagert på, og det er antall varsler bilen har kommet med. Disse har skapt både frustrasjon og irritasjon, og nå demper MG dette varsel-nivået.

Eierne av den helelektriske SUV-modellen må inn på et verksted for få oppdateringen, men det er verd å bruke en time på dette. Eierne må selvsagt ikke betale noe for oppdateringen.

Dette er blant forberedningene som MG nevner:

  • Utetemperatur-måler blir synlig på infotainment-skjermen
  • Fjernlys-assistenten har fått av/på bryter i «vehicle settings»
  • Minnet til musikknivået er forbedret
  • LDW/LKA/MG pilot-varsel er forbedret
  • Hastighetsvarsel forbedret
  • Kjørelengde vises alltid i displayet
  • Nøkkelpåminnelse forbedret

En slik oppdatering hjelper selvsagt på, men det betyr ikke at MG er fornøyd. De jobber videre med andre feil og forberedninger, og til høsten skal de har også ha klar en viktig oppdatering inn mot vinterkulden.

Denne skal gjøre at bilen får bedre hurtiglading under kalde forhold, noe som selvsagt er spesielt viktig for norske kunder.

‒ Vi er meget fornøyde med at fabrikken kommer med disse viktige programvare- oppdateringene som skaper fornøyde MG-kunder, sier daglig leder Jan Kåre Holmedal hos den norske MG-importøren.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse