Annonse
HjemNyheterKrasj etter krasj etter krasj

Krasj etter krasj etter krasj

Rallycross-VM går riktignok en usikker framtid i møte, men det er absolutt ikke på grunn av manglende dramatikk under løpene. Det viser videoen under med all tydelighet.

2018 er historie og det er også de tre fabrikkslagene i rallycross-VM. Først bestemte Audi med Mattias Ekström og Andreas Bakkerud som førere for å sette sluttstrek for satsingen, og det gikk ikke lang tid før Peugeot med brødrene Timmy og Kevin Hansen samt rallyesset Sébastien Loeb fulgte samme spor.

Dermed sto WRX igjen med kun ett fabrikkslag, Petter Solbergs PSRX med Volkswagen i ryggen.

Men til tross for at PSRX vant både lagtittelen og fikk verdensmesteren i svenske Johan Kristoffersson bestemte også Volkswagen seg for å sette sluttstrek etter fjorårets sesong, og dermed er alle de tre fabrikkslagene borte fra årets VM.

Saken fortsetter under Annonsen

Det internasjonale bilsportforbundet FIA har ingen planer om å legge ned serien, og det vil helt sikkert komme nye lag til før det hele braker løs i april. Men uten de tre hovedlagene blir det litt av en omstilling, så vi får se om WRX klarer å holde på interessen som har bygd seg opp de siste sesongene.

Det er også uklart hva både Solberg og Bakkerud ender opp med å gjøre i 2019, men Solberg har iallfall antydet at han har noe på gang sammen med Volkswagen og andre partnerne.

Bakkerud på sin side har på sin side brukt litt av tiden til å teste ut en DTM-bil, og den videoen kan du se litt lenger ned.

Men først tar vi et gjensyn med rallycross-VM og den dramatikken den faktisk har gitt oss.

For FIA World Rallycross Championship har satt sammen i 9 minutters lang video som bare består av krasj. Jepp, her får du krasj etter krasj etter krasj.

Ikke uventet har vi et par nordmenn i noen av hovedrollene, og vi legger til at det faktisk er svært sjeldent at det skjer alvorlige ulykker i rallycross-VM.

Her er den ultimate krasj-videoen:

Vi nevnte at Bakkerud har fått testet en DTM-bil fra Audi, og bergenseren er jo svært opptatt av å gi noe tilbake til fansen. Så han tok med seg videokameraet og filmet det hele.

Her kan du se hvordan det gikk når rallycrossføreren prøvde seg på baneracing:

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse