Annonse
HjemNyheter106 spesielle superbiler

106 spesielle superbiler

Rundt om på kloden sitter det 106 ekstremt heldige personer. Disse har nemlig sikret seg en McLaren Speedtail, og hver av disse hyperbilene blir helt unike.

Den kommende superbilen til McLaren er den raskeste de noensinne har satt sammen (ja, selvsagt for hånd), og 1.050 hestekrefter sørger for en toppfart på ekstreme 403 km/t og en akselerasjon fra 0 til 300 km/t på 12,8 sekunder.

I likhet med McLaren F1 på 1990-tallet setter de også en grense på 106 eksemplarer av Speedtail, og interessen for denne var så stor at alle bilene var solgt allerede før det ble kjent at de faktisk skulle lage den.

McLaren er veldig opptatt av at de 106 kjøperne får helt unike utgaver av Speedtail, og de kommende eierne er invitert til McLaren for å sy sammen sine særegne pakker som skal gjøre bilene spesielle.

Saken fortsetter under Annonsen

Disse kan velge mellom diverse farger, materialer og interiør, og ifølge McLaren er det så mange forskjellige ting å velge mellom at hver og en av bilene blir helt unike.

Det er tre hovedtemaer å velge mellom, og alle tre har sine særpreg som følger sin egen stil. Astral-temaet kommer for eksempel med et emblem i 18 karats gull, Bloodline ser ut som en blodtørstig fartsdjevel, mens Stratosphere kan minne om noe som har falt ned fra stratosfæren.

Se bilder av alle tre litt lenger ned.

Speedtail, med en startpris på solide 18 millioner kroner før skatt og avgifter, har i likhet superbilen F1 tre seter, og det aller meste er bygd i lette materialer som karbon. Bilens noe spesielle design skyldes at McLaren har fokusert veldig på aerodynamikk, og kombinert med en vekt på kun 1.430 kilo skal denne blåse rundt svingene som få andre.

Leveringene skal begynne i 2020, så de 106 eierne trenger nok ikke å bestemme seg allerede nå. Hva ville du valgt blant disse tre?

Astral:

Stratosphere:

Bloodline:

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse