Hyundai kjører en ganske så vill rentekampanje rettet mot Kona. (Fotos: Hyundai)

Knaller til med rekordlav rente

Hyundai Norge har ikke fått memoet om at renta skal være høy, og kjører en kampanje hvor de lånte pengene i praksis er rentefrie.


Hadde det stått 1. april hadde vi muligens ikke trodd på renta til Hyundai Norge, for selv om vi nå har blitt vant til at bilimportørene senker denne i et stadig tøffere marked er det ikke mulig å slå denne uten å ikke tjene en eneste krone på utlånet.

Fra 2. april er det nemlig en kampanjerente på 0,01 prosent rettet mot Hyundai Kona i Premium utstyrsnivå, og her skal alle med. Så denne gjelder selv for de som må fullfinansiere når de kjøper bilen og for de som går for leasing.

Målet er selvsagt at enda flere skal få muligheten til å kjøpe den populære bilen, som var en av de som virkelig satte fart på det norske elbilsalget da den kom tilbake i 2018.

Den nye utgaven som kom for ikke så veldig mange måneder siden er også populær, og er ifølge Hyundai Norges 4. mest populære nybil så langt i 2024.

‒ Kona Electric er en veldig viktig bil for oss, og danner sammen med Ioniq 5 og Ioniq 6 spydspissen i vår elektriske satsning. Siden 1. januar 2023 har vi utelukkende solgt elbiler i Norge, og i 2024 er Kona Electric vår mest solgte modell, sier kommunikasjonsdirektør Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

‒ Det viser at kundene setter pris på det gode ryktet Kona Electric har opparbeidet seg siden 2018, og ikke minst at veldig mange ønsker større plass, mye mer utstyr og gunstige priser velkommen.

Totalt har det blitt registrert godt over 20.000 helelektriske Kona-biler i Norge, og i mars kom det til i underkant av 300 slike elbiler.

Nye Kona har vokst i størrelse og passer dermed til enda flere bruksområder, men er fortsatt en kompakt elbil som er 4,36 meter lang, 1,83 meter bred og 1,58 meter høy. Akselavstanden har også vokst til 2,66 meter, noe den innvendige plassen drar nytte av.

Bakerst kan Kona ta 466 liter bagasje i tillegg til 27 liter i frunken foran, mens baksetene kan legges ned i 40-20-40-konfigurasjon.

I tillegg til 0,01 prosent rente rettet mot Kona kjører Hyundai Norge også kampanjer på Ioniq 5 og Ioniq 6, og her lyder renten på 0,99 prosent.

Begge Ioniq-modellene er nå mulig å få til rett under en halv million kroner som Premium kombinert med firehjulsdrift og Long Range-batteripakke, opplyser Hyundai.

‒ Hyundai har tatt en sterk posisjon i det norske markedet de siste årene, og er et av de aller mest solgte merkene i landet også i 2024, sier Knudsen.

‒ Det betyr ikke at vi ligger på latsiden, og med rentekuttene vi nå gjør ønsker vi å gjøre det enda enklere for enda flere å velge en av våre innovative og avanserte elbiler.

Nå sier ikke Hyundai Norge noe om hvor lenge denne kampanjen skal vare, men nøyer seg med å si at tilbudene gjelder i en begrenset tidsperiode og for utvalgte lagerbiler.

Her er det ferskeste medlemmet av Hyundais elbilfamilie, Ioniq 6:

Les også:

Debatt