Annonse
Hjem Nyheter Ingen tid for å dø

Ingen tid for å dø

Det er ikke bare Aston Martin som finner veien inn i den kommende James Bond-filmen. Sjekk ut disse bildene av Land Rover Defender hentet fra agentens nye eventyr.

Det er knapt noen 007-filmer som det er skrevet så mye om i norske medier som den kommende «No Time To Die», og grunnen er selvsagt at Bond denne gangen finner veien til Norge.

I den 25. utgaven er agenten innom land som Jamaica, Italia og Storbritannia i tillegg til Norge, og her er det spilt inn scener både i Nittedal og på Atlanterhavsveien.

På Atlanterhavsveien har norske medier avslørt at det foregår bilkjøring, og veien inkluderer da også scener med blant annet en Aston Martin V8 Vantage.

Aston har også bekreftet at den «norske» hyperbilen Valhalla blir å finne i «No Time To Die», og selvsagt ikonet DB5 som har vært med i de siste filmene.

Saken fortsetter under Annonsen

Bond er en britisk agent, og en annen britisk bilprodusent pleier også normalt å få vist fram sine biler i filmene.

Land Rover svikter heller ikke denne gang, og den nye Defender er en av stjernene under en biljakt-sekvens.

‒ «No Time To Die» er en briljant måte å vise egenskapene til den nye Defender i en hakeslippende James Bond-biljakt, sier Richard Agnew hos produsenten.

Første gang Land Rover fikk vist fram en bil i James Bond var tilbake i 1983, og da var det en Range Rover Convertible som fikk luftet seg i «Octopussy».

I de siste filmene har en rekke Land Rover-modeller vært på plass, blant annet Range Rover og Discovery Sport.

Men nå handler det altså om «erkebilen» fra Land Rover.

Britene viste fram en ny Defender i september, og denne skal altså på en måte bære arven videre fra den første Land Rover som kom i 1948. Den nye kommer både i kortversjon kalt 90 og en langversjon kalt 110.

Det er sistnevnte lakkert i Santorini Black som nå får en fantastisk reklame i Bond-filmen, men den får også selskap av flere andre biler fra merket.

Både Range Rover Sport SVR, Land Rover Series III og Range Rover Classic er på plass, men de havner nok i skyggen av en spesialpreppet Defender X.

Her kan du få noen små glimt av hva som skjer, og høre at stuntfører Jess Hawkins faktisk har jobbet med scenen i ett år.

Så vi har all grunn til å glede oss til både å se scenen, bilene og Norges-reklamen.

Les også:

1 kommentar

  1. […] Det er ikke bare Aston Martin som finner veien inn i den kommende James Bond-filmen. Sjekk ut disse bildene av Land Rover Defender hentet fra … View full source […]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,615FansLik
72FølgereFølg
84FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker