Annonse
HjemNyheterFord med tyverialarm på mobilen

Ford med tyverialarm på mobilen

Ny teknologi brøyter også vei for nye løsninger. Det benytter nå Ford seg av, og lanserer en alarmfunksjon på mobiltelefonen om noe forsøker å ta seg inn i bilen.

En av de nye tingene som har kommet for fullt de siste årene er at bilen er koblet til nettet, og for Fords del handler det om et FordPass Connect-modem som kan koble bilen opp til en FordPass-app, noe som nå resulterer i en ny løsning som passer på bilen din.

Denne er kalt SecuriAlert, og vil ganske enkelt gi deg beskjed på telefonen om noen forsøker å åpne en dør eller få tilgang til bilen din med en klonet nøkkel. Denne kan aktiveres eller deaktiveres ganske så enkelt via mobiltelefonen.

– Enten bilen står på en parkeringsplass mens du gjør innkjøp, eller i en mørk gate om natten ‒ er du mest sannsynlig opptatt av bilens sikkerhet, sier Richard Bunn hos Ford Mobility i Europa.

‒ SecuriAlert er en av Fords mange nye tilkoblede tjenester. Målet er å gi kunden en rask melding om noe skjer med bilen når de ikke kjører eller er i nærheten av den.

Saken fortsetter under Annonsen

Denne tjenesten skal gjøres tilgjengelig via en annen ny tjenesten som har kommet med oppkoblete biler, nemlig OTA-funksjonen (Over-the-Air).

Dette er trådløse oppdateringer av bilens programvare, og er tilgjengelig for de Ford-kundene som har biler med FordPass Connect-modem og FordPass-app på mobilen.

Ford forklarer at om SecuriAlert varsler at noe er på ferde vil den også gi informasjon når alarmen er utsløst og hvorfor, og det blir også mulig å se siste kjente lokalisering for kjøretøyet.

Alarmen fungerer akkurat likedan som for eksempel en vanlig husalarm, noe som betyr at bilføreren også må deaktivere den via appen før de låser seg inn i kjøretøyet og aktivere den igjen når de forlater kjøretøyet.

Slik fungerer appen og SecuriAlert:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,128FansLik
96FølgereFølg
85FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse