Annonse
Hjem Nyheter En Mini-Camper fra Volkswagen

En Mini-Camper fra Volkswagen

Caddy Beach får sin etterfølger, og nå blir det også mulig å studere nattehimmelen fra senga.

Volkswagen har kanskje noe overraskende også noen campingbiler i sitt store sortiment, og den aller mest kjente er California-utgaven.

I Storbritannia spratt for eksempel interessen for denne opp med ville 250 prosent på grunn av korona-restriksjonene, og det er kanskje ikke så rart. Dette er en ganske så «vanlig» varebil, men byr også ting som kjøkken og soveplass. Altså en ganske så perfekt følgesvenn når man skal utforske eget land.

Men Volkswagen byr også på en lillesøster av Transporter-utgaven, nemlig en utgave basert på den populære varebilen Caddy. Den heter Caddy Beach, eller skal vi si het?

For Volkswagens kommersielle avdeling har nemlig på gang en ny utgave, og denne heter nå enkelt og greit Caddy Mini-Camper. Og nå byr også Volkswagen på en aldri så litt touch av romantikk.

Saken fortsetter under Annonsen

Mini-Camper er nemlig utstyrt et panoramatak på 1,4 kvadratmeter, og dermed kan romantikken blomstre mens man ligger i den nærmere to meter lange sengen og ser ut mot den vakre stjernehimmelen.

Nå vet vi ikke helt sikkert hvordan Mini-Camper faktisk ser ut, ettersom den ikke får verdenspremiere før i september. Men når det skjer skal vi iallfall sørge for å vise fram bilder, og ikke bare illustrasjoner som nå.

Men det vi vet er at det er en Caddy, og den kommer med hele 19 førerassistenter som gjør campinturen enklere. Det inkluderer også Travel Assist, og dermed blir Mini-Camper den første bilen fra den kommersielle avdelingen til Volkswagen som får førerassistanse over hele hastighetsregisteret.

Caddy Mini-Camper arver flere ting fra California, inkludert sengen. Volkswagen har også funnet plass for de populære lettvekststolene og bordet fra storesøsteren, og det er også to store lagringssekker.

Campingutgaven byr også på nyheter når det kommer til motoren. Den blir tilgjengelig i to dieselversjoner, en på 75 hk og en på 122 hk, og begge er nye versjoner som gjør de til noen av de aller reneste dieselmotorene i verden. Mini-Camper er også mulig å få med en TSI-motor på 116 hk.

Den kommer litt for sent til årets Norges-ferie på fire hjul, men det er jo mulig å utforske vårt vakre land til neste år. Og en Volkswagen Caddy Mini-Camper kan jo i så fall kanskje være et godt alternativ?

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,850FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker