Annonse
Hjem Nyheter En absurd Hyundai Veloster

En absurd Hyundai Veloster

Hyundai har kastet alle hemninger, og satt sammen en ganske så vill(marks) Veolster.

Kam man lage en terrengbil av en sportsbil?

Ja, om du spør Hyundai.

De er som kjent tungt involvert i rally hvor vår egen Andreas Mikkelsen er en av førerne, og leder for tiden merkesmesterskapet i WRC.

Det er mye mulig at de er inspirert av denne suksessen når de nå har laget en terrengversjon av sportsbilen Veloster, men denne er faktisk langt mer enn en rallybil.

Saken fortsetter under Annonsen

Konseptet Veloster «Grappler» er en skikkelig villmarksbil. En offroader du kan ta med på tur til de fjerneste destinasjonene navigasjonen klarer å finne for deg.

For hva sier du til et avtakbart solcellepanel? Et digert telt? Reservehjul på taket? En egen kraftstasjon? Førstehjelpsutstyr? Rullebur? Og selvsagt recaro-stoler, for ja, det er jo en sportsbil.

Det er selvsagt lykter som kan lyse opp en hel villmark, det er digre dekk, god bakkeklaring, karbonpanser, beskyttelsesdeksler og generelle forsterkninger som gjør at denne sportsbilen tåler en trøkk eller ti.

Hyundai nevner ikke noe om motoren, men den klarer seg kanskje med det som den nåværende Veloster N kommer med.

Under panseret på den amerikanske versjonen av sportsbilen sitter det en 2-liters turbomotor med 275 hestekrefter, så det bør vel holde til å forsere de fleste hindringene også ute i villmarken.

Så ja, dette er et monster av en terrengbil.

Her er bildet Hyundai så langt har kommet av bilen:

Uttrykket crossover har altså fått en helt ny betydning med dette konseptet, som Hyundai skal vise fram under SEMA-showet i november.

De bør i så fall ikke ha noen problemer med å komme seg inn i messehallen, og kan sikkert ta en snarvei eller to viss de vil.

Men hvordan ser originalen egentlig ut?

Jo, her har du et bilde av Hyundai Veloster N, og som vi ser er det ikke så mye som minner om en terrengbil her…

Les også:

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,814FansLik
84FølgereFølg
83FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker