Bugatti skal bygge seg en ultraluksuriøs skyskraper. Jepp. (Fotos: Bugatti)

Bugatti bygger seg en skyskraper

Bugatti kan ikke være dårligere enn Aston Martin og Bentley, og byr på en 46 etasjers luksuskompleks som skal minne om Rivieraen.


Det er åpenbart en ny trend at de luksuriøse bilmerkene setter sitt navn på nye boligkomplekser, og både Aston Martin og Bentley har på slike på gang i selveste Miami. Astons bygning skal etter planen bli på 66 etasjer, mens Bentley nøyer seg med 63 etasjer.

Bugatti kan selvsagt ikke være dårligere, og kjører på med et digert prosjekt i Dubai som skal føre til en svært så oppsiktsvekkende skyskraper midt i byens Business Bay-område.

Nå kan selvsagt ikke Bugatti noe om å bygge skyskrapere, så de har innledet et samarbeid med eiendomsutvikleren Binghatti som holder hus i Dubai. Dette prosjektet ble presentert i et annet bygg som bærer navnet til et ganske så kjent merkenavn ‒ i Coca-Cola Arena i Dubai.

Mer bestemt skal dette boligkomplekset hete Bugatti Residences by Binghatti, og blir det første Bugatti Residences til det franske bilmerket.

Som vanlig når det kommer til Bugatti byr bygget på et oppsiktsvekkende design med en svært særegen fasade, selvsagt i kombinasjon med en masse luksus på innsiden. Bugatti sier at har designet dette med rolige undertoner som har en hyperform(!) som skal ta inn over seg byens travle energi – og at dette blir et tilfluktssted i hjertet av metropolen.

Vi har iallfall ikke sett noe lignende noen ganger, og mer elegante verandaer som snor seg rundt hele bygget skal man vel lete lenge etter.

Selve bygget skal etter planen bli på 46 etasjer, og her er det 171 enheter som heter Riviera Mansions og 11 helt sikkert rådyre Sky Mansion Penthouses. Hver og en av leilighetene skal være unike med skreddersydde kuraterte layouter, som de selv sier.

Den første Bugatti-residensen byr selvsagt på en masse luksus, og det inkluderer en Riviera-inspirert strand, privat basseng, jacuzzi-spa, treningsklubb, et chef’s table, private tjenester og en egen medlemsklubb.

Så hva med parkering?

Jo, et bygg som bærer Bugattis navn må selvsagt by på noe spesielt, og her er det ikke færre enn to bilheiser som tar deg fra garasjen til toppleiligheten.

I tillegg har bygget en rekke eksklusive og skreddersydde tjenester som beboerne kan nyte godt av, og dette inkluderer også sjåfør- og concierge-tjenester.

Slik ser det imponerende bygget ut:

Bugatti Residences har som mål å gjenskape «Art of Living» for en moderne tidsalder, og skal by på det beste verden har å by på når det kommer til materialer. Bugatti sier at bygget har en sømløs blanding av komfort, funksjonalitet og eleganse som skal gjenspeile Bugattis og Binghattis fremtredende design.

Målet er altså å overføre den karakteristiske stilen til rivieraen over til Dubai, så her skal Bugatti bygge seg en aldri så liten franske oase i ørkenlandet.

Vi har prøvd å finne ut hva dette faktisk koster, både når det kommer til byggingen og selvsagt også utsalgspris, men det er åpenbart mindre viktig og er ikke opplyst.

Det er sikkert like greit, så vi går heller rett på bildene ‒ for de er som kjent gratis. Her har du det oppsiktsvekkende og luksuriøse Bugatti Residences ‒ så sjeik ut dette:

Les også:

Les mer om:

Nyheter