Annonse
HjemElbilerBrabus presenterer den ultimate Smart Fortwo

Brabus presenterer den ultimate Smart Fortwo

Det tyske selskapet Brabus har bygd om en elektrisk dreven Smart Fortwo og presenterer nå Brabus Ultimate E Shadow Edition.

Brabus sin elektriske småbil basert på Smart EQ Fortwo Cabriolet vil kun bli laget i 28 enheter og skal presenteres på Geneve Motor Show.  Det tyske tuningselskapet er kjent for sine ombygninger av Mercedes og Maybach, men har også lagt sin elsk på den lille elektriske bilen Smart.

I tillegg til å forandre utseendet på bilen har de også tunet opp motoren. Den elektriske motoren vil yte 91hk. i stedet for 80 hk som er standard på Smart sin EQ Fortwo. Dreiemomentet er økt til 180 Nm., noe som gir den lille 2-seteren en aksellerasjon fra 0-100 på 10,9 sekunder, samt en toppfart på 130 kmt/t.

Rekkevidden er økt til maksimalt 125 kilometer, avhengig av din kjørestil.

Saken fortsetter under Annonsen

Brabus har gjort omfattende oppgraderinger på Ultimate E Shadow Edition sitt utseende.  Fargen er «Pistolmetall» grå metalic og det er påmontert et widebody kit som utvider fenderne.  Den lille Cabrioleten er nå utstyrt med 18 tommers lavprofil dekk, noe du ikke ser ofte på en elektrisk bil i denne størrelsen.

Om du klarer å sikre deg en av de 28 bilene som skal lages må du ut med 64.900 euro, noe som tilsvarer i overkant av 600.000 norske kroner.  Da vil du få en ganske unik bil som garantert vil vekke oppmerksomhet på fine sommerdager.

Se bildegalleri av Brabus Ultimate E Shadow Edition.  Alle foto: Brabus

[foogallery id=»2085278″]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse