Annonse
HjemNyheterAudi med nyheter rundt fem(!) modeller

Audi med nyheter rundt fem(!) modeller

Tyskerne byr på sportslige nyheter rundt både A1, A4, A5, Q7 og Q8.

La oss ta nyhetene etter alfabetisk, for selv om det ikke er snakk om store ting som nye generasjoner og lignende har Audi en sportslig nyhet for disse fem modellene.

Da Audi introduserte A1 Sportback tilbake i 2010 var dette en utgave som var enda mer rettet mot landeveien, og nå får topputgaven av tyskernes mest kompakte modell enda mer krefter å øse av på langturer. En av nyhetene rundt 2022-modellene er nemlig at A1 Sportback 40 TFSI når har 207 hestekrefter og 320 Nm dreiemoment, et grep som også skal senke utslippene.

I tillegg til bedre ytelse til A1 har Audi også laget utstyrspakken kalt «S line competition» både for A1, A4, A5, Q7 og Q8, og som navnet sier er dette en litt mer sportslig pakke.

Saken fortsetter under Annonsen

Her er det blant annet røde sømmer og enda mer innvendig skinn, mens utvendige designgrep «skal framheve den sportslige naturen både til eksteriøret og interiøret», ifølge Audi selv. For A1 Sportback blir konkurransepakken tilgjengelig for 40 TFSI, 35 TFSI og 30 TFSI.

De utvendige grepene i pakken inkluderer en rekke lakkerte utvendig detaljer, i tillegg en grill i matt svart og rammen i høyglanset svart. Ja, også de fire ringene bak og taket kommer i svart.

Dette er kombinert mørkere LED-frontlysene og LED-baklysene som skal harmonerer med metallfargen Ascari blue, som er eksklusivt for Audi A1 Sportback 40 TFSI og «S line competition».

Audi A4 og A5 får sine «S line competition» og «S line competition plus», noe som stort sett inkluderer de samme grepene som de har tatt for A1-versjonen. Disse skal altså se hakket mer sportslig ut.

Plus-utgaven inkluderer også LED-frontlykter, stemningslys, svarte sidespeil og lys under fronten som kan være greit å ha om man for eksempel skal kjøre inn i en mørk garasje.

For A4 er det 19-tommers hjul som gjelder, men hakket opp blir det også mulig å få A5 med 20-tommers felger. Og røde bremsekalipre, noe også «konkurranse»-utgaven til A4 kan skilte med.

Når det gjelder SUV-modellene Q7 og Q8, får de også en «competition plus». Også her er det svarte kontrastdetaljer som gjelder, men de kjører også på med en karbonpakke.

Audi Q8 competition plus.
Audi Q8 competition plus.

Denne er allerede tilgjengelig som et alternativ for Audi Q7, hvor karbon speilhus og dørinnlegg skal framheve sportsligheten for disse versjonene.

Både Q7 og Q8 leveres med 21-tommers aluminiumsfelger, mens Q7 også kan fås med 22-tommers hjul og Q8 selv med 23 tommer. Begge har også røde detaljer rundt bremsene, og byr også på en velkomsthilsen på bakken gjennom LED-projeksjon av S-logoen.

Det viktigste er jo hvordan disse fem modellene faktisk ser ut, så her har du bilder av de nye utgavene.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse