Annonse
Hjem Nyheter Verdens kuleste Rolls-Royce er designet av en 11-åring

Verdens kuleste Rolls-Royce er designet av en 11-åring

5.000 barn og unge fra hele verden tegnet sine versjoner av framtidige Rolls-Royce-biler, og skal vi dømme etter vinnerbidragene er det mange lovende bildesignerne på vei.

Flere av de store bilprodusentene kjører jevnlig konkurranser der barn og ungdom kan tegne sine versjoner, og en slik har nå Rolls-Royce gjennomført.

Det sto ikke på engasjementet, for de mottok hele 5.000 tegninger fra designspirer rundt om på kloden.

‒ Antall og mangfold av bidragene viser igjen noe vi alltid har trodd og levd etter i «Bespoke Design»-avdelingen: at inspirasjon er overalt, sier administrerende sjef, Torsten Müller-Ötvös.

‒ Som voksne er vi ofte litt for raske til å stoppe oss selv fra å forfølge fantastiske ideer. Hos Rolls-Royce oppfordrer vi kundene til å være dristige og kreative, uavhengig av konvensjonelle forestillinger om hvordan de mener en bil skal være. Denne konkurransen og ideene som har fulgt minner oss om den utrolige kraften i spørsmålet: «Hadde det ikke vært fantastisk om…».

Saken fortsetter under Annonsen

Barn bryr seg som kjent ikke om rammer og vedtatte sannheter, og lar den kreative kraften få fritt spillerom. Resultatet kan vi se ut av noen fantastiske biler som deltakerne i Young Designer Competition har kommet opp med.

Britene mottok altså 5.000 tegninger fra barn og unge under 16 år, og totalt var over 80 land representert i konkurransen.

Det var ingen regler, men RR hadde delt konkurransen i fire kategorier ‒ teknologi, miljø, fantasi og moro. Juryen hadde altså en formidabel jobb med å plukke ut vinnerne, men de kom fram til de fire beste designene samt tre andre tegninger som fortjente litt ekstra heder og ære.

‒ Jeg vil takke hver og en for all den tid de har tenkt på dette, jobbet med dette og vært kreative. Det vi kan trekke lærdom av, er at uavhengig av omstendighetene så har vi kraften i oss til å lage kraftfulle ting ‒ fordi fantasien vår alltid er fri, slår Müller-Ötvös fast.

Kult nok har Rolls-Royce kjørt tegningene gjennom sitt design-program, og dermed får vi se sju forslag nesten som ekte biler.

Og kulere enn dette blir det ikke, folkens, så sjekk ut de sju bidragene under.

Moro: Rolls-Royce Glow av Léna, 11 år, Ungarn

Teknologi: Rolls-Royce Bluebird II av Chenyang, 13 år, Kina:

Miljø: Rolls-Royce Capsule av Saya, 6 år, Japan

Fantasi: Rolls-Royce Turtle Car av Florian, 16 år, Frankrike:

Høyt anbefalt.

Rolls-Royce Bolt av Declan, 10 år, Storbritannia

Rolls-Royce Prosperity av Tim, 9 år, Tyskland

Rolls-Royce House of Esperanto av Alisa, 6 år, Russland

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,818FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker