Annonse
HjemElbilerUlven i elektriske klær

Ulven i elektriske klær

Alpha viser nå fram en potensiell framtidig favoritt i USA, nemlig en elektrisk pickup.

I elbilens tegn popper det stadig opp nye mer eller mindre spennende merker, og en som kanskje hører hjemme i kategorien «mer» er amerikanske Alpha Motor. Og da spesielt spennende for de i USA.

For det California-baserte merket satser på brukervennlige elbiler, og hva er mer brukervennlig i USA enn en elektrisk pickup? Ikke vet vi.

Alpha har som mål å komme med sin første elbil i 2023, og som vi alle vet går årene veldig fort. Men de ligger åpenbart godt i rute, for nå viser de fram en modell som de annonserte tilbake i mars ‒ Alpha Wolf.

Saken fortsetter under Annonsen

«Move Humanity betyr effektivt å mobilisere innovasjon for mennesker. Elektrifisering av biler er mer enn en konvertering av teknologi. Det handler om å beskytte miljøet vårt for sikkerheten og velvære. Vårt bidrag vil være å produsere biler som folk elsker, og gjøre akkurat det så effektivt som mulig. Wolf er designet og konstruert spesielt ut fra dette perspektivet», melder Alpha Motor selv.

Det betyr altså en elektrisk pickup. Ulven er ganske så stor, 4,83 meter lang og 1,93 meter bred, og har et lasteplan som rommer drøyt 1.200 liter. På innsiden har Alpha satt inn to seter.

Pickupene i USA bør også kunne håndtere terrenget og slepe med seg ganske så mye, så Wolf er mulig å få enten med bakhjulsdrift eller firehjulsdrift og har en tauekapasitet på rundt 1.360 kilo.

Det 75 kWh store batteriet skal åpne for rekkevidder mellom 402 og 442 kilometer, mens 0-96 km/t går unna på 6,2 sekunder.

Alpha Wolf skal nå vises fram på en utstilling kalt «Alternating Currents: The Fall and Rise of Electric Vehicles» hos Petersen Automotive Museum i Los Angeles, og de ser fram til å vise fram alfaulven.

‒ Vi er glade for å vise fra Wolf før den blir synlig på veien, sier Petersen administrerende direktør, Terry L. Karges.

‒ De har laget en bil gjennom linsen til Los Angeles, og viser vei for bærekraft laget her i Sør-California.

Alpha er selvsagt også glade for å vise fram bilen.

«Vårt oppdrag er å bygge mobilitetsløsninger som kan ta menneskeheten mot et økosystem med større bærekraft. Alpha Motor Corporation er stolte over å presentere Wolf Electric Truck på Petersen Automotive Museum», melder bilmerket.

Nå er kanskje ikke en pickup en stor favoritt blant nordmenn, men Alpha har også vist fram noe som bør friste nordmenn langt mer enn alfaulven.

I januar oppdaget vi nemlig dette merket gjennom en modell kalt Ace, og denne ser ut som en moderne utgave av de små bilene på 1970-tallet.

Sjekk ut Ace og den ganske så ville Ace Performance Edition under, og er ikke dette herlig?

Du kan lese mer om Alpha Ace i en av lenkene under bildene av den nyeste modellen til Alpha, den elektrisk kledde Alpha Wolf:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse