Annonse
Hjem Nyheter Stasjonsvognen som vekker oppsikt

Stasjonsvognen som vekker oppsikt

Lei av å kjøre en kjedelig familievennlig stasjonsvogn? Mercedes lanserer nå et alternativ.

Den tyske produsenten gjør nå det de kan for å gjøre kjøreturen litt mindre kjedelig. De har som kjent lansert en ny A-klasse som passer fint i byene, og de ventet ikke lenge før de dunket til med et par AMG-versjoner av disse.

De bilene tar deg ned til kaffesjappa på rekordtid, for kaffe må man som kjent ha ganske så kjapt.

Nå går de også løs på de litt mer familievennlige bilene, CLA, og kommer med en svært så potent stasjonsvognutgave av denne.

AMG-gjengen har nemlig gått løs på denne, og ut av det hele har det kommet en modell med det klingende navnet Mercedes-AMG CLA 35 4Matic Shooting Brake.

Saken fortsetter under Annonsen

Og setter vi AMG og Shooting Brake sammen så skjønner vi jo raskt at dette må bli bra.

I denne kan du da også passere de mange bomstasjonene lynraskt, slik at ungene rekker håndballtreningen, fotballtreningen, pianoøvingen eller hva de nå enn skal. For noe skal de forhåpentlig gjøre, og du selv skal jo rekke å se et par serier på Netflix også.

I en CLA 35 Shooting Brake rekker du alt.

For under panseret har Mercedes-AMG puttet en 2-liters 4-sylindret motor som leverer 306 hestekrefter, og en 7-trinns dobbeltclutch girkasse leverer kraften mellom for- og bakhjulene lynraskt.

De rene tallene sier 0 til 100 km/t på 4,9 sekunder, så husk for all del å spenne både deg og ungene fast ‒ noe man jo uansett skal gjøre. Toppfarten er som vanlig på disse bilene 250 km/t.

Dette er den samme motoren Mercedes-AMG puttet inn i den aller minste AMG-modellen som er på markedet, A 35, og den har et maksimalt dreiemoment på 400 Nm fra 3.000 r/min.

Rent teknologisk er denne 35-utgaven den samme som AMG A 35, og det betyr de samme sikkerhetssystemene og den intelligente MBUX-løsning på innsiden som blant annet takler talekommandoer.

Det betyr også en rekke kjøremoduser, som «Slippery», «Comfort», «Sport», «Sport +» og «Individual»., og 4Matic og stabilitetskontroller som åpner for modusene «Comfort», «ESP Sport» og «ESP Off».

Det er også tre innstillinger for opphenget og to for chassis, så her kan du leke deg med innstillingene gjennom hele podens treningsøkt.

Så du trenger altså ikke å kjøre kjedelig selv om familien øker.

Bare sjekk ut denne AMG CLA 35 Shooting Brake så ser du det.

Les også:

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

1,802FansLik
60FølgereFølg
77FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker