Slik ser luksuriøse Mercedes EQS SUV ut på innsiden

Stjernemerket har på gang en EQS SUV, og før verdenspremieren i april gir Mercedes oss nå en sniktitt på innsiden.


Det går virkelig unna i elektrisk tempo hos Mercedes, som skufler ut nye elbilversjoner på det berømte rullebåndet.

Nylig viste de fram en Mercedes-AMG EQE og en Mercedes EQE, som begge forventes til Norge i løpet av sommeren.

Nå følger de opp med nok en svært så eksklusiv elbil, nemlig en ny utgave av klassen som troner helt i toppen av Mercedes-hierarkiet ‒ S-klasse.

Som elbil er denne kalt EQS, og denne familien vokser snart med en utgave som mange nok setter pris på.

‒ Mercedes-Benz sin elektriske portefølje vokser i et utrolig tempo, og allerede i april får vi se bildene av helt nye EQS SUV for første gang, sier konserndirektør Kjetil Myhre i Mercedes-Benz Norge hos Bertel O. Steen.

‒ Den store elektriske luksus-SUVen byr på opptil 7 seter, og tar med seg de beste elementene fra EQS.

Den nye modellen kan selvsagt by på alt som den originale EQS har, inkludert en gedigen 56-tommers buet skjerm, og kundene kan altså velge en tredje seterad som gjør bilen enda mer fleksibel ute på markedet.

Den fleksibiliteten kommer også til syne at andre seterad er elektrisk justerbar, så det bør være mulig å finne komfortable sittestillinger også bak i en EQS SUV.

Mercedes er selvsagt sparsomme når det kommer til de tekniske detaljene, for bilen har som kjent ikke premiere før i april.

Men skal vi måle ut fra EQS-modellen, så bør også SUV-utgaven kunne by på store ting. Dagens EQS kan nemlig lokke med rekkevidder opp mot 780 kilometer, en ladetid på 31 minutter (10-80 prosent) og opp til 523 hestekrefter som flytter den store elbilen ganske så greit.

Hvordan den nyer ser ut på innsiden vet vi litt mer om, for som bildene under viser gir tyskerne oss nå en skikkelig titt på den imponerende loungen som en Mercedes EQS SUV tilbyr.

Les også:

Bildeserie

Les mer om:

Elbiler Nyheter