Annonse
Hjem Elbiler Slik ser Hyundais profeti ut

Slik ser Hyundais profeti ut

Hyundai har avduket framtiden, og den heter Prophecy. Se bilder og video.

En av bilene som egentlig skulle avdukes under Genève Motor Show var Hyundais framtidsvisjon kalt Prophecy, men ettersom bilutstillingen er avlyst måtte sørkoreanerne gjøre om på planene.

Og de valgte som mange andre en direktesending på nett, og de som fant fram til rett adresse kunne se at de avduket en meget spesiell bil.

Dette er et helelektrisk framtidskonsept, derav navnet Prophecy, og har ifølge Hyundai selv et design som er «en såkalt «boat-tail»-linje skapt av bilens bakre paneler, og denne en komplementert av en integrert spoiler og baklykter med piksellamper».

De aerodynamiske linjene er hentet fra Hyundais designfilosofi kalt «Sensuous Sportiness», og er en videreføring av Hyundai 45 som ble under bilutstillingen i Frankfurt sist høst.

Saken fortsetter under Annonsen

Og slik ser Prophecy ut.

Vi vet ikke helt hva vi skal som om den, men vi kan iallfall slå fast at den har en svært spesiell profil. Ifølge Hyundai skal den minne om en perfekt slipt stein.

Mens Hyundai 45 var inspirert av det som i fjor var det 45 år gamle konseptet kalt Pony og så ut som en ganske så vanlig bil, så er Prophecy inspirert av en optimistisk framtid. Jepp. Denne designvisjonen heter faktisk «Optimistic Futurism».

Her er en video som viser litt av bilen.

Dette er altså en elbil, noe som man blant annet ser på en voldsom akselavstand som gir en betydelig romsligere kupé. Den er selvsagt selvkjørende, og har faktisk ikke ratt. Her skal det styres som et jagerfly med joystick.

Med en joystick på hver side blir det enda enklere å finne en svært komfortabel sittestilling, og via denne er en rekke funksjoner tilgjengelige direkte fra joystickenes integrerte knapper.

Med rattet ryddet unna åpner sikten seg betydelig, og ikke minst har man sikt til skjermen som strekker seg over hele bilens bredde.

Hyundai har også tenkt på nye utvendige løsninger rundt elbiler, noe som kommer til syne på siden. Der har de nemlig plassert luftinntak på dørene, og denne skal sende luft videre til «Clean Air»-rensesystem. Denne luften resirkuleres også ut igjen som ren luft.

Så ikke bidrar bare Prophecy til null utslipp, den renser jaggu den utvendige luften også.

Her er flere bilder av konseptet som skal vise framtiden, så får tiden vise om Hyundais profeti slår til.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,818FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker