Annonse
HjemNyheterSlik ble en av filmhistoriens villeste bilscene til

Slik ble en av filmhistoriens villeste bilscene til

En av de villeste bilscenene i Fast & Furious-filmene er utvilsomt den med en Lykan hoppende mellom skyskrapere i Abu Dhabi. Her kan du se hvordan den ble til.

De tenkte nok ikke på det, men da den aller første Fast & Furious-filmen kom tilbake i 2001 satte de lista litt for høyt.

Filmen fokuserte på raske biler og ville kjørescener, og ble en umiddelbar suksess.

Dermed var veien lagt for en helt ny serie, som nå er oppe i hele åtte filmer. De to siste som skal runde av det hele er planlagt lansert i henholdsvis 2020 og 2021.

Men de skapte seg et problem med den første filmen. For fansen forventet enda mer heseblesende kjørescener for hver nye film som kom, og ligger lista allerede helt på toppen fra start av blir dette en ganske håpløs oppgave.

Saken fortsetter under Annonsen

Så da de var komme til den 7. Furious-filmen måtte det virkelig sterk lut til.

Fast & Furious 7 er kjent for to ting.

Den ene er at dette er den siste filmen til den ene hovedrolleinnehaveren, Paul Walker, som kun skulle bli 40 år gammel.

Midtveis i filminnspillingen var den bilglade skuespilleren på en innsamlingsaksjon etter en tyfon hadde rasert deler av Filipinene, og etter denne satt han på en kamerat som kjørte en Porsche Carrera GT. Bilen krasjet i en midtdeler i godt over 100 km/t, og tok fyr i det kraftige sammenstøtet. Begge i bilen omkom.

Filmen ble selvsagt forsinket, og de måtte bruke digitale teknikker som erstattet skuespilleren for å gjøre filmen ferdig.

Den andre grunnen er en ganske så vill bilscene.

Lykan fra W Motors er et av de drøyeste bilmerkene som finnes, og ble introdusert med brask og bram under Qatar Motor Show i 2013.

Lykan HyperSport kostet opp mot 30 millioner kroner, før avgifter, og var en lynrask luksusbil. Den kom med LED-lykter omkranset av diamanter, gulltråder i setene, nøkkelen inneholdt edelsten og det var holografiske instrumenter.

Motor hadde 750 hestekrefter, mens 0-100 km/t gikk unna på 2,8 sekunder og toppfarten var på 385 km/t.

En slik fant altså Fast & Furious-gjengen ut at de skulle ramponere til det ugjenkjennelige. Jepp.

Scenen, som utspiller seg i en fasjonabel skyskraper i Abu Dhabi, er den kanskje aller villeste serien har laget, så sjekk ut hvordan den ble til i videoen helt øverst i saken.

Deretter kan du sjekke sluttresultatet, som jo ble ganske kult selv om dette ikke er helt realistisk:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse