Annonse
Hjem Elbiler Polestar 2 i Europa og på vei mot Norge

Polestar 2 i Europa og på vei mot Norge

Nå har den første forsyningen med elbilen Polestar 2 ankommet Europa, og, selvsagt, skal store deler av den første forsyningen videre til Norge.

Norge og mer spesifikt Oslo er, muligens med unntak av Kina, den viktigste regionen for svenske Polestar.

Dette er et heleid selskap av Volvo Cars, som igjen er eid av kinesiske Geely, og det ferske merket skal satse tungt på elbiler. Og dermed peker Norge seg raskt ut.

Polestar er et ungt merke, og satser dermed på nye måter å selge biler på. Her gjelder nettet, men merket skal også opprette såkalte Space-sentre, visningssentre på sentrale steder rundt om i verden.

Det første utenfor Kina ble Polestar Space i Oslo, som ble åpnet i fjor høst. Den neste i Norge blir i midt i Trondheim sentrum, og totalt sikter Polestars seg inn på 50 Space-sentre i løpet av 2020.

Saken fortsetter under Annonsen

Og det er ikke rart at de nå girer om, for den aller første rene elbilmodellen nærmer seg nå med stormskritt.

Polestar 2 blir produsert i Kina, og der har de nå satt sammen så mange at de har sendt over den første forsendelsen til Europa.

Disse har ankommet det belgiske transportknutepunktet Zeebrugge, og skal nå gjøres klar før de sendes videre til kundeleveringer.

‒ Dette er et stort øyeblikk, sier Thomas Ingenlath, administrerende direktør i Polestar.

‒ Vi er et skritt nærmere å få Polestar 2 til våre første kunder i Europa. Ankomsten av denne forsendelsen er et bevis på hvor engasjerte vi er overfor våre kunder og hvordan vi jobber effektivt over hele verden.

Det er selvsagt mange land som venter på Polestar 2, men det er ikke nok biler til å gjøre alle fornøyde. Ettersom Polestar er svensk må selvsagt noen biler over dit, men de får langt fra alle.

Norge skal nemlig også ha sin del av den første forsendelsen, så de som er lengst fram i den norske køen har noe stort å se fram mot.

Overlevering er nemlig planlagt til august, så det er bare å krysse fingrene for at alt går etter planen.

Etter Norge og Sverige vil Polestar prioritere kunder i Belgia, Tyskland, Nederland, Storbritannia og Sveits.

I tillegg til de to norske Space-sentrene vil også Polestar kjøre i gang flere arrangementer slik at flest mulig potensielle kunder faktisk kan teste hvordan denne elbilen er selv.

‒ Endelig vil folk kunne oppleve hvor fantastisk Polestar 2 er å kjøre, sier Ingenlath.

‒ Når du først har kjent på den progressive elektriske kjøreopplevelsen, er det ingen vei tilbake.

Du er dermed «advart».

Bilene som ankommet Zeebrugge blir fraktet videre til et sentralt knutepunkt i Belgia, og det venter den endelige forberedelsesprosessen og en aller siste sjekk før de sendes videre til de respektive markedene.

Her er flere bilder av Polestar 2 på europeisk jord.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,768FansLik
83FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker