Volkswagen har tatt tak i de populære ID.4 og ID.5, noe som blant annet skal gi et løft både når det kommer til lading og rekkevidde. (Fotos: Volkswagen)

Oppdaterte utgaver av ID.4 og ID.5

Volkswagen kjører nå på med oppgraderte utgaver av både ID.4 og ID.5.


Det er på gang oppdaterte utgaver av populære biler som Hyundai Kona og Audi Q4 e-tron, og Volkswagen har ikke tenkt å være noe dårligere. Så de baner vei for oppgraderte versjoner av både ID.4 og ID.5.

Og selv om bilene får viktige oppdateringer har også disse samme kampanjepris som dagens ID.4 og ID.5, og på toppen er også de oppgraderte GTX-versjonene er innlemmet i kampanjen, kan Volkswagen Norge opplyse.

‒ Allerede ettertraktede modeller blir enda mer attraktive med de forbedringene som kommer, sier Wiebke Neumann, salgssjef for Volkswagen Norge i Harald A. Møller.

‒ Det er snakk om substansielle forbedringer, og vi er veldig glade for å kunne innlemme nye ID.4 og ID.5 i den kraftfulle jubileumskampanjen vår.

Det er nå ganske tøff kamp om norske elbilkunder, og på toppen markerer Volkswagen Norge at det 75 år siden merket var på plass her i landet. Det feires blant annet med jubileumskampanje for ID.4 og ID.5 som også inkluderer GTX-versjonene med firehjulsdrift.

Ettersom de nye utgavene fortsatt er et lite stykke unna har ikke Volkswagen noen WLTP-tall klare, men tyskerne sier at bilene skal by på mulighet for raskere lading, kraftigere ytelser og lengre rekkevidde.

Og ja, mulighet for forvarming av batteriet og et nytt infotainmentsystem med en større skjerm som en del av standardutstyret som også inkluderer den helt nye stemmestyringsassistenten IDA.

Volkswagen Norge sier altså at kundene kan bestille bilen med utgangspunkt i de samme prisvilkårene som modellene er tilgjengelige for allerede.

‒ Nye ID.4 og ID.5 kan bestilles for dagens pris så lenge kampanjen pågår, og så ser vi virkelig fram til å kunne introdusere kundene for en enda bedre utgave av en allerede konkurransedyktig modell, sier Neumann.    

‒ Når vi åpner for bestilling før typegodkjenningen foreligger, og alle verdiene er offisielle, så løser vi det ved at kundene signerer på et eget skriv ved siden av kontrakten. Så kan forhandlerne dele noen ganske presise indikasjoner, slik at kundene får god informasjon før de bestiller.

Nå får ikke ID.4 og ID.5 de helt samme forbedringene, men importøren sier at i hovedsak åpner oppgraderingene for mulighet til forvarming av høyvoltbatteriet, økt effekt, høyere dreiemoment, økt ladehastighet ved hurtiglading ‒ og altså økt rekkevidde.

Bilene leveres også med den nye programvareversjonen 4.0.

Til slutt opplyser de at produksjonen av nye ID.4 og ID.5 starter om kort tid, og de første bilene skal komme til landet nærmere slutten av året.

Bildet på toppen er av ID.4 GTX, og her har du et av ID.5 GTX:

Les også:

 

 

 

Les mer om:

Elbiler Nyheter