Annonse
Hjem Nyheter Maserati med nye «spesial»-versjoner

Maserati med nye «spesial»-versjoner

Italienske Maserati slår til med nye spesialmodeller av både Quattroporte og Levante. Men hvor «spesial» er de egentlig?

Det skjer ikke så altfor ofte at Maserati byr på noe helt nytt, og sist gang var i 2016 med modellen Levante.

Men til neste år kommer endelig Alfieri, en ny modell som ble vist så langt tilbake som i 2014. Så ting tar tid, som det jo ofte gjør med italienske produsenter.

Maserati bøter på ventetiden med å komme med spesialversjoner av nåværende modeller, og tidlig i år kunne de presenterte en slik en i Levante Vulcano ‒ en vulkansk spesialversjon i kun 150 eksemplarer.

Nå slår de til med ikke bare én, med faktisk to nye litt mer spesielle utgaver. Og disse blir enda mer sjeldne enn Levante Vulcano.

Saken fortsetter under Annonsen

For Maserati sier at de kun skal lage 50 eksemplarer av Quattroporte S Q4 GranLusso og 50 eksemplarer Levante S GranSport, og begge blir presentert og mulig å bestille under Monterey Car Week.

Nå er det ikke veldig mye Maserati har gjort med disse spesialmodellene, faktisk så lite at det er kanskje er litt vel drøyt å kalle de for spesialmodeller.

For forskjellen mellom disse og de originale er et nytt skinnkledd interiør, samt noen kosmetiske forandringer.

Quattroporte S Q4 GranLusso blir utstyrt med et mørkebrunt mykt eksklusivt Pelletessuta-materiale rundt interiøret signert Zegna, sportsseter, en ny blå metallic lakk og blå bremsekalipre.

Levante S GranSport blir tilgjengelig med et nytt Bronzo eksteriør, svart Pelletessuta interiør og blant annet med trestyling fra Radica. Svarte kalipre og 21-tommers felger runder av det hele.

Italienerne opplyser ikke prisen på disse to, så er du sykt interessert kan du jo møte opp på neste helgs Monterey og høre med dem. Maserati sier at det er først til mølla-prinsippet som gjelder.

Slik ser de to spesialmodellene ut, og de er jo lekre da.

Les også:

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,818FansLik
85FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker