Annonse
Hjem Nyheter Lexus viser fram første UX

Lexus viser fram første UX

Lexus retter nå blikket mot det urbane bilmarkedet, og kommer nå med en kompakt SUV. Her er den første offisielle videoen av Lexus UX.

En ting kan vi slå fast om den kommende SUV-modellen fra Toyotas premium-merke Lexus; den har ikke noe luksuspris. Her hjemme er det kun hybridmodellen 250h som tas inn, og den rimeligste starter på småpene 383.800 kroner.

Men det er mulig å bruke en del mer penger på en UX også, for går du for den aller dyreste som er 4WD F Sport må du ut med solide 588.700 kroner. Det kommer for øvrig ikke færre enn 22 varianter av UX til Norge, så det er nok å velge mellom.

Vi snakker om lillesøsteren til SUV-modellene RX og NX, og er bygget på den samme plattformen som blant annet har spyttet ut Toyota C-HR.

UX er en fancy forkortelse for Urban Crossover, og kommer med en nyutviklet 2-liters bensinmotor som sammen med elektromotorene gir en samlet ytelse på 178 hestekrefter.

Saken fortsetter under Annonsen

UX 250h vil bli levert med hybridelektrisk drivlinje, og firehjulstrekksystemet er et såkalt E-four hvor bakhjulene drives med en dedikert elmotor.

Bilen kommer på markedet allerede i mars, og Lexus Norge har for lengst åpnet for bestilling av den helt nye modellen.

Også i USA gjør Lexus seg klare for den nye modellen som det er knyttet store forventninger til, og det hele starter med en snutt som de har kalt «Plant a Flag».

Ifølge Lexus viser promovideoen den aller første UX, og tittelen viser til at UX nå skal erobre byens krinker og kroker. Lexus er ikke snauere enn at de påstår at dette er verdens første UX, men det må vi nok ta med en aldri så liten klype salt.

Her skal Lexus plante flagget:

Bilprodusenten er ikke snauere enn at de har sluppet nok en reklamevideo rundt UX, og denne har fått navnet «A Different Frontier» og viser også bilen i bymiljøet.

Her er den:

Lexus viste fram UX som konsept allerede i 2016, og tre år senere finner altså den kompakte SUV-modellen veien til forhandlerne og kan plante sine flagg.

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

1,802FansLik
60FølgereFølg
77FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker