Hjem / Nyheter / En Lexus med eget vinskap!
Hva med en Lexus med et eget vinskap? (Alle foto: Lexus)
Hva med en Lexus med et eget vinskap? (Alle foto: Lexus)

En Lexus med eget vinskap!

Lexus er som en god rødvin ‒ den blir bedre med årene. Sjekk ut hva Lexus byr på i bildegalleriet.

Det er ikke tilfeldig at vi blandet inn en flaske rødvin inn i en sak om en bil. Alkohol og bil hører som kjent ikke sammen, så det er absolutt to ting som normalt ikke skal blandes sammen.

Men i baksetet på en bil er det selvsagt lov å nyte et glass av den edlere sorten, og du finner knapt en bil som passer bedre til det enn akkurat en Lexus. Ja, helt sant!

For dette er ikke noe vi bare tror, for vi har nemlig bildebevis som understøtter påstanden. Så sjekk ut dette bildet av en 2019-modell Lexus ES, en spesialversjon som er basert på en ES 350 F Sport:

Jepp, den har sitt eget vinlager bak i bagasjerommet med en egen kjøler og plass for både flasker og glass, så nyrike lottomillionærer får nok en ny favorittbil nå (om den noensinne blir masseprodusert). Den skyter iallfall raskt oppover vår toppliste, det er nå sikkert.

Ok, vi må vise et bilde til (enda flere bilder av den vinrøde bilen i galleriet helt nederst):

Bilen blir vist under bilshowet Sema i Las Vegas, og dit har Lexus også dratt flere iøynefallende modeller. Som for eksempel denne spesialutgaven kalt RC 350 F Sport Cross Country Custom. Dette svinger det virkelig av:

De to er ikke de eneste spesialversjonene Lexus kan by på under Sema.

Lexus har også med seg en Custom 2019 UX 250h, men denne vet vi dessverre ikke hvordan ser ut. Men dette er altså en spesialversjon av den kommende kompakte SUV-modellen til premiummerket, og vi har et bilde av den «vanlige» modellen. Slik ser den ut:

I tillegg har den med seg en spesialbygd versjon av LS 500 F Sport, og den har vi bilder av. Slik ser den ut:

Lexus går altså spennende tider i møte, og for første gang siden den ble introdusert i 1989 får nordmenn endelig muligheten til å kjøpe en ES som snart kommer i 7. generasjon.

Lexus har også oppdatert RC som er ventet i nær framtid, og som sagt kaster de seg inn i et brennhett marked med den kompakte SUV’en UX.

Men den vi virkelig vil ha, den spesialbygde ES-modellen med egen vinkjøler, må vi nok se langt etter.

Vi må klare oss med bildene.

Følg bil24 på Facebook

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les også

Kia kommer med en 4. versjon av Ceed, og viser oss nå en skisse. (Alle foto: Kia)

Her er en ny Ceed

Kia satser for fullt på sine europeiske Ceed-modeller, og har en fjerde versjon på gang. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *