Annonse
HjemNyheterItalienske riddere klar for invasjon

Italienske riddere klar for invasjon

Italienske riddere i amerikanske stålhester skal nå innta det globale markedet med tre modeller.

Det finnes noen mennesker som er så smarte at de faktisk også skjønner det utdødde latinske språket, og de kan fortelle deg hva ordet «militem» betyr. Skal vi prøve oss på en skikkelig amatøranalyse gjetter vi på at «militærmenn» stammer fra dette, men vi er ganske sikkert på villspor.

Men det var ikke de som ble kalt militem i det latinske språket, for dette var altså ridderne, ja, som i de som satt rundt det runde bordet.

Noen som har fått med seg betydning er den italienske produsenten Militem, som ved hjelp av amerikanske modeller lager ekstra luksuriøse biler.

Saken fortsetter under Annonsen

Merket har allerede varmet opp med noen modeller, men da kun for det hjemlige markedet. Nå tar de sats, og skal sende sine eksklusive stålhester ut på nye eventyr.

I tillegg til noen italienske forhandlere er de også på plass i Monte Carlo, og via Monaco skal ridderne videre ut i Europa. Derfra skal de til Russland og Midtøsten, og muligens også USA hvor de allerede har en partner lokalisert i California. Og Militem vurderer også et ekte globalt herredømme med Japan i siktelinjen.

Dette skal Militem gjøre med modeller som opprinnelige er amerikanske biler, men som har en ny utrustning og skarpere våpen. Det betyr enda mer karbon på utsiden, bedre mekaniske løsninger og store motorer, og på innsiden er bilene selvsagt kledd med en masse skinn og andre eksklusive detaljer.

Slik ser de tre ridderne ut:

Du drar kanskje kjensel på alle de tre bilene, for utgangspunktet er altså noen nåværende modeller som de har gjort betydelige mer eksklusive. La oss ta dem en for en.

Militem Hero

Denne stammer fra Jeep Renegade, og er en luksuriøs SUV stablet på digre 20-tommere og løftet ytterligere fra bakken.

Denne er mulig å få med enten en 1.3-liters bensinmotor med 200 hk, eller en 2.0-liters turbodiesel med 190 hk. Det er også en 9-trinns girkasse, og selvsagt har den firehjulstrekk.

Slik ser helten i Militem-familien ut:

Militem Ferōx

Denne er ikke så vanskelig å gjenkjenne, for her snakker vi om den kjente Wrangleren, mer eksakt Jeep Wrangler JL.

På 4×4’eren er det også plassert på noen fete 20-tommere og den er løftet opp for å gi et enda mer fryktinngytende uttrykk, og denne ridderen byr på en langt sterkere motor enn Renegade-søsteren.

Her finner vi nemlig en 2-liters V6 med 272 hk og 400 Nm, og om det ikke holder byr Militem også på en 3.6-liters V6 med 285 hestekrefter.

Begge motorene er koblet sammen med 8-trinns automatkasse.

Her er bilder av ferōx, villmannen, i familien:

Militem Magnum

Den tredje modellen skyter fra hofta, og som vi kan se av bildene under er dette noe litt annet ‒ nemlig en pickup.

Denne kjenner også mange igjen i form av legendariske Ram 1500, og det er selvsagt 4×4 som gjelder her og.

Denne er kruttsterk i form av en 5.7-liters Hemi V-motor, og denne huser 401 hk ved 5.600 r/min og et dreiemoment på solide 556 Nm ved 3.950 r/min. Magnum bør kunne trekke det meste, og for å spare drivstoff og miljøet har den også sylinderkutt når den ikke behøver så mye krefter.

Her er bilder av ridderen som har byttet ut sverdet med pistol:

Militem sier ikke noe om pris eller om de faktisk kommer til Norge, men understreker at bilene er godkjent av tyske TÜV og kommer med en europeisk nybilgaranti på 36 måneder eller 100.000 kilometer ‒ også mulig å forlenge til 72 måneder og ubegrenset kjørelengde.

Så se opp for noen italienske riddere, for de jakter nå på et globalt herredømme.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse