Annonse
Hjem Elbiler Hyundai viser elbil-konsept

Hyundai viser elbil-konsept

Et nytt konsept skal vise hvordan Hyundai-gruppen ser for seg framtidige elektriske bilmodeller.

Under Genève Motor Show for snart to år siden skapte Hyundai store bølger i designlandskapet. De dukket nemlig opp med et konsept kalt Le Fil Rouge, en svært så linjelekker bil bygd rundt det gylne snitt − et matematisk forhold som vi finner både i naturen og menneskekroppen

Le Fil Rouge som ga oss et glimt av framtidens design var basert på fire fundamentale elementer; proporsjon, arkitektur, styling og teknologi.

Designretningen ble kalt «Sensuous Sportiness», og nå tar de den sensuelle sportslige retning et hakk videre.

Under årets Genève Motor Show som starter i begynnelsen av mars dukker de nemlig opp med et nytt konsept i samme sjanger, nemlig det nye elbilkonseptet kalt Prophecy.

Saken fortsetter under Annonsen

Profetien er igjen en «stilfulle kurver som flyter over en bred hekk og gir utmerket aerodynamikk», ifølge Hyundai selv.

Her er en liten sniktitt på hva dette er for noe:

Konsept-modellen har «en såkalt «boat-tail»-linje skapt av bilens bakre paneler, og denne en komplementert av en integrert spoiler og baklykter med piksellamper», fortsatt ifølge produsenten selv.

− Prophecy følger ikke trender, men fremhever i stedet tidløs skjønnhet som vil stå seg over tid, sier SangYup Lee, som leder Hyundais globale designsenter.

− Konseptets ikoniske design utvider Hyundais designspekter enda mer.

Prophecy skal altså definere framtidens designretning for Hyundai-gruppen, og skal samtidige være designstjernen i Hyundais helelektriske portefølje.

Vi venter spent på å se resultatet, for vi vet hvor linjelekker de klarte å få konseptet Le Fil Rouge.

Bare sjekk selv:

Les også:

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,853FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker