Annonse
Hjem Nyheter Her er coupéutgaven av nye GLC

Her er coupéutgaven av nye GLC

Det er ikke mange ukene siden Mercedes lanserte en ny utgave av GLC, og heldigvis hadde de også en coupéutgave på gang. Se bilder og video.

Når bilprodusenter introduserer nye versjoner av modeller er det vanlig at de sprer lanseringene av de forskjellige utgavene over en viss periode.

Så da Mercedes nylig lanserte en modifisert utgave av den fire år gamle GLC-modellen var vi ikke altfor bekymret over at de ikke viste fram en ny coupévariant også.

Vi visste at den ville komme, og ganske så riktig, nå er den her.

Saken fortsetter under Annonsen

I likhet med nye GLC er det først og fremst på innsiden den har blitt ny, for vi snakker kun om en ansiktsløftning ‒ ikke en helt ny generasjon.

Du vil altså kjenne igjen linjene som den nåværende utgaven har, men noen endringer er det mulig å se også på designet.

Foran har den fått en ny lyssignatur som også nye GLC har fått, samt at både grillen er markert forandret og støtfangeren er noen annerledes.

Bak har den også fått nye LED-lykter, og mer markerte diffusere og nye enderør.

Men det er altså på innsiden og under panseret den har blitt «nyest».

Vi har nå lært at den nye og moderne infotainmentløsningen til produsenten heter MBUX, og dette er noe Mercedes installere i alle nye biler ‒ og GLC Coupé er intet unntak.

I tillegg får den selvsagt de samme assistentene som nye GLC, og tar dermed modellen enda et hakk nærmere den mer eksklusive S-klassen.

Også motoralternativene er de samme som sitter i den nye GLC vist fram tidlig i mars, noe som betyr fem alternativer som strekker seg fra 197 hestekrefter til 258 hk for bensinmotoren og 163 hk til 245 hk for dieselen.

Til sammen utgjør altså alt dette den nye GLC Coupé, og her er en video som viser hvordan den har blitt.

GLC Coupé er altså tvillingsøsteren til SUV-modellen GLC, men byr altså i tillegg på coupélinjene som gjør at taket bøyer seg ned i det korte koffertlokket.

‒ Sammen med SUV-varianten har GLC Coupé vært en modellene som har truffet best i det norske markedet. Kombinasjonen av fremkommelighet og sportlig design har hatt en bred appell, og med et nytt motorprogram på plass er jeg overbevist om at trenden opprettholdes, sier Kjetil Myhre, direktør i Mercedes-Benz personbil hos Bertel O. Steen.

Her er bildene av den nye GLC Coupé.

[foogallery id=”2136201″]

Følg bil24 på Facebook

Les også:

Norsk SUV-favoritt blir ny

Mercedes oppdaterer SUV-favoritten GLC. (Alle foto: Mercedes)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

1,633FansLik
52FølgereFølg
75FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker