Annonse
HjemNyheterEn G-klasse med kidnapper-dører

En G-klasse med kidnapper-dører

Trenger du en skikkelig luksuscruiser opp til hytta? Da bør du sjekke ut det siste verket til tyske Hofele.

Om du virkelige skal skille klinten fra hveten i luksusbilsegmentet, kan du se på bakdørene. For den ultimate bilen har dører som åpner seg motsatt vei, i Hofele-verden kalt «Coach Door». Kanskje mer kjent her i Norge som kidnapperdører.

Om slike dører monteres på høye terrengbiler, er det et ekstra element som også teller inn ‒ stigtrinnet.

Det blir nemlig lite elegant om fruen i middagskjolen må klarte opp i bilen, og Hofele har tenkt på det og. Stigtrinnet på Ultimate HG er elektrisk, og senker seg ut og ned i full størrelse.

Den nye Hofele-utgaven er som navnet sier den ultimate luksusdoningen i terrengbil-segmentet. Om noen faktisk trenger en slik bil, er et helt annet spørsmål.

Saken fortsetter under Annonsen

Tyske Hofele tar altså Mercedes-biler til et nytt nivå, og den foreløpig siste bilen vi stiftet bekjentskap med var en pimpet Mercedes-AMG GLE Coupé.

Nå har de kommet til G-bokstaven, og den eksklusive terrengbilen har fått seg en skikkelig overhaling.

I tillegg til dørene og stigtrinnet har Hofele designet om fronten, bygd ut skjermene, satt på fetere dekk og 23-tommers felger, mer krom og en todelt lakkfarge hentet fra to andre eksklusive biler ‒ Carpathian Grey fra Range Rover og Crystal Black signert Rolls Royce.

Utsiden er en ting, men innsiden er en annen.

Vi skjønner raskt fokuset med bakdørene og stigtrinnet, for de som klarer å komme seg om bord kan sette seg inn i noen svært så eksklusive bakseter.

Her går det i Nappa og Alcantara, unike mønstre og sømmer, hvitt, grått og blått, og ser mest ut som to seter som man finner i de aller mest eksklusive privatflyene.

VIP-setene kan selvsagt justeres i alle mulig retninger, har kjøling, lufting og selvsagt massasje, det er skjermer og trådløs lading om mobilen skulle nærme seg faretruende lavt batterinivå.

All denne luksusen finner man også både foran og bak, noe du kan se ut av bildene under.

Hva denne herligheten koster sier heldigvis ikke Hofele noe om, men skal du bli konge i hyttefeltet må du være klar for å punge ut for det også.

Her er bildene av en Mercedes G-klasse med kidnapperdører, den Ultimate HG:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse